2777
2789
عنوان

بازی حدس جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 3184 بازدید | 211 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تست بوعلی سینا از همه درست ترع برا من درست بود علامت وی هم داخل چشم راستم بود ک درست بود 

بو علی سینا رو من رو هرکی تست کردم درست بود الان ولی خودم دوقلو باردارم نمیدونم تینو درست جوتب میده یا نه

ترشی معمولا پسره

من سر دخترم ترشی حیلی میخواستم🤭

و الانم خیلی میخوام😍😍😍

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
بو علی سینا رو من رو هرکی تست کردم درست بود الان ولی خودم دوقلو باردارم نمیدونم تینو درست جوتب میده ...

چه جوری تستش؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

برا منم بگید 😁

از هفته ۶ ویارم شروع شد

ضربان ۸هفته و سه روز ۱۷۱

از همه چی بدم‌ میاد بوهایی حس میکنم که وجود نداره 😐

با دمیترون هم باز بالا میارم

تمایل به خوردن میوه های یخچالی دارم

از حرف زدن بقیه و تو جمع بودن حالم به شدت بهم میخوره و....

طعم خاصی رو دوس ندارم 

۱۱ هفته و دو روز هستم الان

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

اینایی گفتی من داشتم همه رو دختربود . اما خالم عاشق شیرینی بود پسربود . خالم لاغربود رونشو باسنش پرشد .من بچم دختر بود چاق بودم لاغرشدم. حسمم میگه دختره . فقط سونو رفتی صدام کن بهم بگو درست حدس زدم یانه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶