۷۰۸۰maryam مدیر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 7754 عنوان دلمه خوردی؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 50 پست کدوم دلمه خوشمزس؟؟؟برگ مو یا فلفل دلمه یا گوجه یا بادمجون با برگ کلم یا پیاز خودم برگ مو رو خوردم دوس دارم . میخوام یه نوع دیگرم درس کنم نمیدونم کدوم خوشمزس .ممنون میشم نظرتو بگی لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘 1401/02/13 | 03:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترگندمی_ عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 476 دلمه عاشقشممممماول از همه دلمه ی برگ موووووو (خوشمزه ترینه )بعدش دلمه ی کلمو خیلیییی دوس دارم اما فقط تازشو،دلمه ی بادمجون هم خیلی خوبه دلمه ی گوجه فرنگیدلمه ی فلفل دلمه ای هم تو خونه پختیم اما نچشیدم،کلا عاشق دلمه ام
دخترگندمی_ عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 476 اصلا نباید فلفل و گوجه و بادمجان رو سرخ کنی فقط خالی می کنی داخلشو و با مواد دلمه پر می کنی چون اینه ... اوهوم درسته من دیدم ترکیه ای ها بادمجون رو اول میپزن طعمشو که نمیدونم اما ظاهرش له میشه ، ماام فقط کلمو نیم پز میکنیم بقیه خام
mari_joan عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 8347 اوهوم درسته من دیدم ترکیه ای ها بادمجون رو اول میپزن طعمشو که نمیدونم اما ظاهرش له میشه ، ماام فقط ک ... اره
۰۰مامان عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 742 سلام من داخل فلفل دولمه وبادمجون وپیاز وگوجه پیازو برنج نیم دانه پخته وگوشت چرخ کرده وگوجه فرنگی پوست کنده ومکعبی شده وکرفتو زرشک وادویه وزردچوبه ونمک وزعفران میزارم سسش هم رب گوجه وپیازو ادویه واب
۰۰مامان عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 742 فلفل وگوجه وبادمجونو سرخ نمیکنم همینطوری داخلشونو خالی میکنمو از مواد پر میکنم خیلی خوشمزه میشه