2777
2789
سقزی بدوز قشنگه بعد  شال ودستمال همرنگ لباس بگیر یا دور دستمال یه ریشه تز ئینی هست از اونا اگه ...

کاش خود پارچه پیدا میشد   ب اونجاهاشم فک نیکردم توم کردی؟

اره تموم کردن  اسمپارچم فقطنوشته بودن لمه  خب چهل نوع لمه داریم هعیی

خب هر پارچه فروشی ای که رفتی همین عکس رو نشون بده.

لباس کوردی یه دست ساده حدودا چقدر در میاد؟

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تموم کردن  اسمپارچم فقطنوشته بودن لمه  خب چهل نوع لمه داریم هعیی

خب بپرس ازشون

البته تو قصدت پیدا کردنش باشه اسمش زیاد ب دردت نمیخوره

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

خب بپرس ازشون البته تو قصدت پیدا کردنش باشه اسمش زیاد ب دردت نمیخوره

اخه اسمشو بدونم  دو جا سرچ میکنم ببینم کجا داره انقدر پیجای مختلفو نگاه کردم کور شدم 😂

کاش خود پارچه پیدا میشد   ب اونجاهاشم فک نیکردم توم کردی؟

اره یه  کانال بود تو تلگرام حیف امشب حذف کردم داشت روانسر م داره حتما هر نوع پارچه ای بخوای هست اونجا کورد کجایی

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
اره یه  کانال بود تو تلگرام حیف امشب حذف کردم داشت روانسر م داره حتما هر نوع پارچه ای بخوای هست ...

تکاب هعیی چرا حذف کردی  ادم هر چیو بخواد  دیگه اون چیز از همه جا گم میشه  اولش ی مدل دسگه میخواسم پیدا  نمیشد الان اینو‌میخوام فقط اون مدل پارچه سر راهم سبز میشه

اخه اسمشو بدونم  دو جا سرچ میکنم ببینم کجا داره انقدر پیجای مختلفو نگاه کردم کور شدم 😂

۴ نوع لمه داریم اسماشون رو حفظته بلدی یعنی 😂😂بگو ببینم به کدوم میخوره اما این گیپور نیست نری بگی 😂

تکاب هعیی چرا حذف کردی  ادم هر چیو بخواد  دیگه اون چیز از همه جا گم میشه  اولش ی مدل ...

😂😂😂اسمش پارچه سرا کوردی بود جست وجو کن شاید بیاره