2777
2789
عنوان

خودكشي كرد 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 34 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۵۱ تا ۶۰

خدا همه مون رو بیامرزه

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
۱تا۱۰سوره بقره

گلم ايه هاي 40به بعد بردار فداتشم بقيه بچه ها برداشتن 🙏🙏🙏

بچه ها حواستن باشه جزاي تكراري برندارين مرسي ❤من برا همتون ايت الكرسي ميخونم دست گلتون درد نكنه 🙏🌸

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

من  231تا240سوره بقره 🤲 241تا250سوره بقره 🤲 251تا260سوره بقره 🤲

مرسي گلم 😔🤲

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

۱۱تا۲۰

عزيزم برداشته شده يه جز ديگه برادر 🙏🙏💗

من اینو خوندم بگو کدومو بخونم

41تا 50

جز هايي كه مونده 👇👇👇👇💢💢💢كمك كنين ختم بشه عزيزان ان شالله هر چي از خدا بخواين بهتون بده 💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢

61تا70سوره بقره 🤲

71تا80سوره بقره 🤲

81تا90سوره بقره 🤲

91تا100سوره بقره 🤲

101تا110سوره بقره 🤲

111تا120سوره بقره 🤲

121تا130سوره بقره 🤲

131تا140سوره بقره 🤲

141تا150سوره بقره 🤲

151تا160سوره بقره 🤲

161تا170سوره بقره 🤲

171تا180سوره بقره 🤲

181تا190سوره بقره 🤲

191تا200سوره بقره 🤲

201تا210سوره بقره 🤲

211تا220سوره بقره 🤲

221تا230سوره بقره 🤲

261تا270سوره بقره 🤲

خوندم

مرسي گلم 🙏🙏🙏