2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آخ بگردم .یه چشم ساده هست که فقط.ببخش اگر ترسیدی

فدای سرت عزیزم♥️♥️

نمیدونم چرا چن بار دیگم دیدم کاربریتو همش میترسم 

خدایا تنها خواسته م ازت یه تو دلیه،بیصبرانه منتظر معجزه م💔
خیلی هم عالییییی 😐😂 خب بگو کجایی  نترس نمیام خونتون😂😂😂😂😂 من خودم تازه چند روزه اوم ...

این چه حرفیه  قدمت به روی چشم💋تشریف بیاردر خدمتت هستم

من اصالتا اصفهانیم اما چند سالی میشه که نجف اباد ساکنم😂

اصفهان الان تو این ماه خیلی زیبا شده البته مث قبل نه ولی خب چهارباغ واونطرفا رو حتما برو بگرد اردیبهشتش خیلی قشنگ میشه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

این چه حرفیه  قدمت به روی چشم💋د من اصالتا اصفهانیم اما چند سالی میشه که نجف اباد ساکنم😂 اصف ...

فداتشم ❤️❤️❤️😍

نهارو بار بزار فردا میام خونتون😂

تا قبل از اینکه خونه بگیرم چند روز خونه یه فامیلامون بودیم شیخ صدوق فقط همون جا هارو گشتم

تو همون خیابون🥺

اگ شد فردا میرم😁

فداتشم ❤️❤️❤️😍 نهارو بار بزار فردا میام خونتون😂 تا قبل از اینکه خونه بگیرم چند روز خونه یه فامیل ...

نشی که لازمی😍

حتماااا دست پخت خودم دیگه؟😜

انشالله از فردا برو حتما چهارباغ خودم ۲ روز پیش رفتم اونجا دلم نمیخواس برم خونمون😂💔

میدان امام هم برو بازارشم بگرد😍

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

نشی که لازمی😍 حتماااا دست پخت خودم دیگه؟😜 انشالله از فردا برو حتما چهارباغ خودم ۲ روز پیش رفتم ا ...

😍❤️❤️❤️

من اصلا ب عشق دستپخت خودت میخام بیام خونتون😍❤️😁

باشه میرم فردا کل بازارو میگردمم ❤️😂😁

😍❤️❤️❤️ من اصلا ب عشق دستپخت خودت میخام بیام خونتون😍❤️😁 باشه میرم فردا کل بازارو میگردمم ...

ای جااان بیا قدمت رو چشمممم😍♥️🌻

تاهستی نهایت استفاده رو ببر😂💚

مرسی ❤️😍 من دیگ کلا اصفهان میمونم😁😁

عه واقعا😄چه عااالی 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز