ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خیلی هم عالییییی 😐😂 خب بگو کجایی نترس نمیام خونتون😂😂😂😂😂 من خودم تازه چند روزه اوم ...
این چه حرفیه قدمت به روی چشم💋تشریف بیاردر خدمتت هستم
من اصالتا اصفهانیم اما چند سالی میشه که نجف اباد ساکنم😂
اصفهان الان تو این ماه خیلی زیبا شده البته مث قبل نه ولی خب چهارباغ واونطرفا رو حتما برو بگرد اردیبهشتش خیلی قشنگ میشه
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
فداتشم ❤️❤️❤️😍 نهارو بار بزار فردا میام خونتون😂 تا قبل از اینکه خونه بگیرم چند روز خونه یه فامیل ...
نشی که لازمی😍
حتماااا دست پخت خودم دیگه؟😜
انشالله از فردا برو حتما چهارباغ خودم ۲ روز پیش رفتم اونجا دلم نمیخواس برم خونمون😂💔
میدان امام هم برو بازارشم بگرد😍
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
😍❤️❤️❤️ من اصلا ب عشق دستپخت خودت میخام بیام خونتون😍❤️😁 باشه میرم فردا کل بازارو میگردمم ...
ای جااان بیا قدمت رو چشمممم😍♥️🌻
تاهستی نهایت استفاده رو ببر😂💚