سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
خیلی هم عالییییی 😐😂 خب بگو کجایی نترس نمیام خونتون😂😂😂😂😂 من خودم تازه چند روزه اوم ...
این چه حرفیه قدمت به روی چشم💋تشریف بیاردر خدمتت هستم
من اصالتا اصفهانیم اما چند سالی میشه که نجف اباد ساکنم😂
اصفهان الان تو این ماه خیلی زیبا شده البته مث قبل نه ولی خب چهارباغ واونطرفا رو حتما برو بگرد اردیبهشتش خیلی قشنگ میشه
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
فداتشم ❤️❤️❤️😍 نهارو بار بزار فردا میام خونتون😂 تا قبل از اینکه خونه بگیرم چند روز خونه یه فامیل ...
نشی که لازمی😍
حتماااا دست پخت خودم دیگه؟😜
انشالله از فردا برو حتما چهارباغ خودم ۲ روز پیش رفتم اونجا دلم نمیخواس برم خونمون😂💔
میدان امام هم برو بازارشم بگرد😍
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
😍❤️❤️❤️ من اصلا ب عشق دستپخت خودت میخام بیام خونتون😍❤️😁 باشه میرم فردا کل بازارو میگردمم ...
ای جااان بیا قدمت رو چشمممم😍♥️🌻
تاهستی نهایت استفاده رو ببر😂💚