mahsas_banoo مدیر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1035 عنوان لباس عروس | مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 25 پست خانوما بنظرتون برای لباس عروس پارچه غواصی بگیرم یا از این جدیدا که ترند شده بهش میگن مدل عربی و شاین داره؟ وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️ 1401/02/12 | 02:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsas_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1035 تو کدومو بیشتر دوس داری؟ راستش چون هرچیزی مدتی داره و بعده یه مدت از مد میوفته نگرانم عربی از مد بیوفته واسه همین دلم یه ذره بیشتر سمت غواصیه😑 وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
mahsas_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1035 انتخاب سخته 😂💔 میخوای بدوزی؟ نه بابا کمتر از 3 هفته دیگه عروسیمه وقت دوختن ندارم رفتم اجاره جفتشون یه قیمت بود الان نمیدونم چیکار کنم وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
دختـر_خودسـاختہ عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 1231 نه بابا کمتر از 3 هفته دیگه عروسیمه وقت دوختن ندارم رفتم اجاره جفتشون یه قیمت بود الان ... از هر مدل که بیشتر خوشت اومد اونو بگیر
mahsas_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1035 از هر مدل که بیشتر خوشت اومد اونو بگیر مچکرم 😍👍 وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
mahsas_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1035 پیشاپیش مبارک باشه عزیزم ❤️خوشبخت بشی ممنون عزیزم 😘 وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
دریا۲۰۶ عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 182 ممنون عزیزم 😘 سلام عزیزم غواصی رو چقدر میگفت اجاره ؟گرفتی راضی بودی؟
الی۳۰۳۵ عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 89 ممنون عزیزم 😘 شما از کجا لباس گرفتین ؟ امیراکرم که پرو نمیده :/ خیلی انتخاب رو سخت کرده آخرش کدوم رو گرفتین🤩 راضی بودین دعا میکنین برام که خدا یه نی نی نازنازی بهم بده
mahsas_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1035 سلام عزیزم غواصی رو چقدر میگفت اجاره ؟گرفتی راضی بودی؟ ببخشید عزیزم من زیاد اینجا نمیام الان پیامتو دیدممن ساکن کرجم، کرج نسبت به تهران خب خیلییی ارزون تره من اجاره گرفتم 6 تومن وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
mahsas_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1035 شما از کجا لباس گرفتین ؟ امیراکرم که پرو نمیده :/ خیلی انتخاب رو سخت کرده آخرش کدوم رو ... سلام عزیزم من زیاد اینجا نمیام واسه همین الان پیامتو دیدم نمیدونم اسمش غواصی بود یا نه ولی اونو گرفتم آره راضی بودم ساده بود😚💚 وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️