2789
هرچندمن دیسک گردن دارم دارو میخورم دکتراجازه روزه نداد

عزیزم مامان بابای منم دیابت و زخم معده دارن 

ولی ازاین ماه نهایت استفاده و میکنن

ختم قرآن 

صدقه 

من خودم بعد از ماه رمضان حاجت روا شدم 

واقعا ماه خداس...

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الان ما چهارشنبه کلاس مجازی داریم کنسله؟🤔

بله دیگه سه شنبه عیده روز بعدش هم قاعدتا تعطیله خیالت راحت 

عزیزم مامان بابای منم دیابت و زخم معده دارن  ولی ازاین ماه نهایت استفاده و میکنن ختم قرآن&nbs ...

ن نمیتونم دارو نخورم نمیتونم حتی حرکت کنم سنم کمه 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
ن نمیتونم دارو نخورم نمیتونم حتی حرکت کنم سنم کمه 

الهی بمیرم 

ان شاءالله شفای عاجل نصیبت بشه 💚

الهی بمیرم  ان شاءالله شفای عاجل نصیبت بشه 💚

خدانکنه مهربونم برام دعاکن لطفا

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
خدانکنه مهربونم برام دعاکن لطفا

چشم عزیزم حتما 

براتون صلوات میفرستم 😘

چشم عزیزم حتما  براتون صلوات میفرستم 😘

مرسی گلم

رویا بیا ببین این چی نوشته  این کاربره چسی میاد ترجمه نمیکنه😑😂 @royajony    

هرجا نفهمیدی بهشون بگو موسی😂😂😂

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
هرجا نفهمیدی بهشون بگو موسی😂😂😂

آره😏

موس مودارا🤭

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...