2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بگو‌ به ...

| مشاهده متن کامل بحث + 11810 بازدید | 928 پست

یا امام زمان به خدا بگو منو به عشقم برسونه⁦❤️⁩🙏🥺

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم آرامش میخواد آرامش توروخدا دعام کنید یکهفته دیگه زایمانمه خدا بهم صبر بده شوهرم خیلی بهانه گیر واذیت کنه خسته شدم بخدا دلم برابچه هام کبابه کباب امیدوارم بچه ام به سلامت به دنیا بیادخدا من واز زمین برداره بخدا دیگه خجالت میکشم از رفتارای بیخود وخاله زنکی شوهرم خدایا مرگ منو برسون .

دلم آرامش میخواد آرامش توروخدا دعام کنید یکهفته دیگه زایمانمه خدا بهم صبر بده شوهرم خیلی بهانه گیر و ...

به نیت سلامتی شما و بچه های گلتون و ارامش قلبتون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌺

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺

اللهم عجل الولیک الفرج..💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد 💚

یا مهدی ادرکنی عجل علی ظهوره.💚

آقا جان بیا...🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                  

دلم میخواد همه ی دخترای دم بخت ازدواج کنن خوشبخت بشن 

کاش بگید الهی آمین چون توهر نفس یه تاثیر هست من گناهکارم شماهابانفس های پاکتون دعا کنید لطفا💔🙏

لایک نکنید                      
 @بیگانهدردنیا     هرچه میخواهد دل تنگت بگو🌹

دیگع دلی برام نمونده که بخوام حرفی بزنم...ممنونم که به یادم بودی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
@بیگانهدردنیا     هرچه می خواهد دل تنگت بگو... 🌺🌺🌺

چقدرمهربونیدکه انقدریادم بودید..من دلی ندارم اگه داشتم که......فقط خودش میدونه دیگه قلبی ندارم ..واقعا ندارم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

امام زمانم ..اوزین بیلیسن سنسیز...نجورگرفتاریخ...گل کوتارامام زمان ازبس گلمدین قلبیم داش اولدی....امام زمان بیلمیرم منیم گناهلارماخاطیرنقدع آخلیبسان...شرمنده......گل گوزل جمالوگوریم سنه جانیم قوربان ....فرمانده...سلام برامام زمان برایت نوشتم امامم بماند...

پروردگارا قسمت میدم تو روبه ای روزای عزیز قسمت میدم یه زندگی خوب بهم بدم یه بخت خوب که پشیمان نشم یا امام زمان حال این روزام اصلا خوب نیست خودت برس به دادم خودت هوای زندگیم داشته باش خودت هوای خانوادم داشته باش