2821
2789
سنت زیادم نیست  عاشق کسی نشدی که بیاد خواستگاریت؟مثل هم دانشگاهی؟ منم بخاطر اینکه شهرامون متف ...

نه دانشگاه ما تفکیک جنسیته خواستگار هم یکی داشتم از اخلاقش خوشم نیومد رد کردم

منم دانشگاه فرهنگیان درس میخونم بشدت همه دارن ازدواج میکنن تو جوش قرار گرفتم وگرنه تو این فازا نبودم

فکر نکنی خبریه

همش دردسر 😂😂😂 نشستیم خونه بابامون داریم راحت زندگیمونو میکنیم دیگه سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن😝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا ازدواج پخی نیس از من بپرس که ۱۱ ساله درگیرم تنهایی بیشتر حال میده نزار فاز دوستات بگیرتت

منم دارم از تنهایی لذت میبرم ولی بالاخره باید ازدواج کرد ک

فکر نکنی خبریه همش دردسر 😂😂😂 نشستیم خونه بابامون داریم راحت زندگیمونو میکنیم دیگه سری که درد نمی ...

اره بخدا دردسره😂😂 ولی خوبی ام داره دیه

دقیقا😣دلم همدم میخواد..بهش عشق و آرامش بدم ازش عشق و آرامش بگیرم..باهم غذا بخوریم بریم مسافرت دلم ...

روی خودت کار کن

قوی بشی

به خودت تکیه کنی

شد که خدا روشکر

نشدم خودتو تباه نمیکنی

درهرصورت خودت بخواه که زندگیتو بسازی

وگرنه تا آخر ازدواجم بکنی وابسته این و اونی

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
لامصب آدم تو فازش که بره بیرون اومدنش کار خداست😑😑😑

یعنی انگیزه هاتون واسه ازدواج عالیه ها😅😅😅

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!