2821
2789

شما هم براتون خواستگار میاد اول مادرش میاد اگه پسند کنه جلسه‌ی بعد با پسرش میاد؟؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن من شیراز نیستم  فقط میخواستم ببینم عالی یعنی چطوره

تحصیلات و شغل عالی و درآمد عالی

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
شما هم براتون خواستگار میاد اول مادرش میاد اگه پسند کنه جلسه‌ی بعد با پسرش میاد؟؟

من فقط ی خواستگار داشتم که اونم پدرش پسند کرده بود و بعدش همسرش منو دید و اومدن خونمون تا ما همو ببینیم

ما اصلا از این مدل خواستگارا نداریم 

یعنی کلا خواستگار نداریم🤣 

ولی بله معمولا اول مادر میاد 

چه خوب من اصلا دلم نمیخواد ازدواج کنم میخوام تا اخر عمرم تنها باشم البته هنوز۱۶سالمه😅

منم١٦سالمه خيلي وقته ازدواج كردم همين حس تورو من الان دارم دلم ميخواد تا آخر عمرم تنها باشم😌

اره سن که ندارم ولی مثل همچی برنامه ریزی کرده بودم ۲۳ ازدواج کنم😂😂😂

چرا امشب هر کی تاپیک میزنه حرفای دل منو میزنه؟😐😑

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
من فقط ی خواستگار داشتم که اونم پدرش پسند کرده بود و بعدش همسرش منو دید و اومدن خونمون تا ما همو ببی ...

دوست متاهل نداری باهاش حرف بزنی بهت مورد معرفی کنه؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...

بعله و به شدت بدم میاد از این موضوع بخاطر همین وقتی زنگ میزنن خودم اول میگم عکس بدن

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
2823
2791
2779
2792