2777
2789

من بچه ام رو که ناهمکار بود دندانپزشکی لبخند کودک من پیش خانوم دکتر لیلا کرایه چیان بردم ایشون خیلی متبحرانه بچه ام رو اروم کرد و با حوصله باهاش صحبت کرد و راضیش کرد که براش کار انجام بده 3 تا عصب کشی رو انجام داد از تبحر ایشون و نحوه برخورد و شیکی مطبشون راضی بودم به همه هم توصیه می کنم شماره اشون77135269 هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دخترم را چند سال پیش برای بیهوشی کلینیک لبخند کودک من   پیش دکتر لیلاکرایه چیان بردم تمام کاراش را بنحو احسن انجام دادن و دو تا خواهرزاده هام و برادرزاده هام هم اونجا فرستادم همشون راضی بودن

سمت شهرک غرب دکتر هلن جوانمرد رو میشناسم خیلی کارشون خوبه و بدون بیهوشی کار میکنن داخل گوگل سرچ کنی ...

نمیدونستم کاربر ربات هم داریم

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

zizi جون اتفاقا من امروز برا پیشنهاد لباس کودک توی نی نی سایت می چرخیدم به نظرات دندانپزشکی رسیدم نظرم را دادم ، اینو فرستادم برات که ربات نیستم یه سایت عمومی که نظر می زارن ربات کجا بود این چه حرفیه

منم پسرم هیچ جا نمی نشست همه جا گفتن بیهوش کن یکی خانم دکتر لیلا کرایه چیان دندانپزشکی لبخند کودک من را بعنوان اخرین شانس معرفی کرد رفتم همچین پسرمرو تحت تاثیر قرار داد و اروم کرد این بچه عین موم توی دستاش بود و 5تا دندون رو درست کرد عالی. هزینه بیخود و خطرات بیهوشی رو نزاشت متحمل بشم دم شون گرم

سمت چهارراه سرسبز در شرق تهران هم هست

2790
2778
2791
2779
2792