2777
2789
عنوان

کباب چنجه

| مشاهده متن کامل بحث + 5403 بازدید | 31 پست
نمیدونم انشاالله ک بد نمیشه من این مواد را ب مرغ میزنم و جوجه میکنم خوب میشه ....

دقیقا چقد از هرکدوم میزنی برا چقد جوجه؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اینارو نمیزنم فقط پیازو نمک و فلفل  و گوجه اونم موقع سیخ زدن گوشت خالی رو میزنم مزه اش نمک و فلفله

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
نمیدونم انشاالله ک بد نمیشه من این مواد را ب مرغ میزنم و جوجه میکنم خوب میشه ....

اتفاقا جوجه هم گذاشتم تو مواد ( فلفل دلمه و نمک و زعفرون و آبلیمو و سس و ماست و فلفل )

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...
دقیقا چقد از هرکدوم میزنی برا چقد جوجه؟

برای یه مرغ کامل درحد یک و نیم تا دوکیلو یه پیاز درشت ی قاشق سس مایونز سه تا قاشق ابلیمو ی قاشق نمک یک قاشق زردچوبه و ی کم فلفل و یک چهارم استکان زعفران دم کرده غلیظ و یک چهارم لیوان روغن مایع ...اکثرا روز قبل میزنم و فرداش میپزیم عالی میشه هرکی خورده عاشقش میشه ...چرب و ابدار و خوش طعم  هرچی نمکش بیشتر باشه طعمش بهتره 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
اتفاقا جوجه هم گذاشتم تو مواد ( فلفل دلمه و نمک و زعفرون و آبلیمو و سس و ماست و فلفل )

چقد برا چ مقدار گوشت؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.