2777
2789
عنوان

من تو عقدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 32 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا به اونیکی جاریام میگع زنو شوهر باید پیش هم بشینن من از وقتی ماشین گرفتیم یه بارم جلو ننشستم

مگه عقده جلو نشستن داری وقتی خودتون دوتایی میرین جایی جلو بشین خب 

بعد هم به جاری‌هات چکار داری خب زشته پیرمرد عقب بشینه تو بری جلو بشینی 

والا به اونیکی جاریام میگع زنو شوهر باید پیش هم بشینن من از وقتی ماشین گرفتیم یه بارم جلو ننشستم

من کاری با جاری هات ندارم ولی من خودم شخصا خجالت میکشم پدرشوهرم عقب بشینه و من جلو

ببین اینجور چیزا هس مامان بزرگ منم اینجوریه باید بیخیال شی تا اعصابت خرد نشه

از این حرصم میگیره بقیه پسراش میگه میخنده حرصشو سرما خالی میکنه سلام میدم جواب نمیده

تو به بزرگترت احترام بذار من خودم در حضور مادرشوهرم و مامانم جلو نمیشینم... یعنی شما تنهایی بیرون نمیرید؟

مگه عقده جلو نشستن داری وقتی خودتون دوتایی میرین جایی جلو بشین خب  بعد هم به جاری‌هات چکار دار ...

والا یه بارم دستت درد نکنه نمیگه انتظارش زیادع تو عیدا من هیچ جایی نمیتونم برم تا ایشون برن کل فامیلشونو بگردن

از این حرصم میگیره بقیه پسراش میگه میخنده حرصشو سرما خالی میکنه سلام میدم جواب نمیده

دیگه چیکار میشه کرد اونم اونجوریه دیگه

یادت باشه تو زندگی فقط تلاش کن حال خودت خوب باشه گاهی وقتا نمیتونی شرایط رو تغییر بدی پس خودتو با شرایط طوری وفق بده که اذیت نشی

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤
تو به بزرگترت احترام بذار من خودم در حضور مادرشوهرم و مامانم جلو نمیشینم... یعنی شما تنهایی بیرون نم ...

نه والا نمیزاره هی میگه اینجام درد گرفت ببر دکتر میبره فقط دستور میده

والا یه بارم دستت درد نکنه نمیگه انتظارش زیادع تو عیدا من هیچ جایی نمیتونم برم تا ایشون برن کل فامیل ...

به کی بگه دستت درد نکنه؟ شما ؟ به پسرش باید بگه که خب اگر هم نگه پسرش باید ناراحت بشه به شما ربطی نداره عزیزم

در مورد اینکه شوهرت همش اونا رو میبره بیرون هم با خود همسرت صحبت کن بگو ی تایمی رو به خانوادت اختصاص بده ی تایم هم به من  

به کی بگه دستت درد نکنه؟ شما ؟ به پسرش باید بگه که خب اگر هم نگه پسرش باید ناراحت بشه به شما ربطی ند ...

تو جمع نشستیم با اخم نگام میکنه هی به جاریام میگه غذا بکشین به منم برسه میگع پاشو جمع کن

نه والا نمیزاره هی میگه اینجام درد گرفت ببر دکتر میبره فقط دستور میده

به نظرم شوهرتم نمیتونه مدیریت کنه. باهاش صحبت کن با آرامش بگو من باهات ازدواج کردم و انتظاراتی ازت دارم. بگو نمیخام خانوادتو ول کنی ولی اولویتت باید من باشم. تحمل این وضع کار آسونی نیست باید حتما درستش کنین

فک کنم پدرشوهرشو گقت😂

😒 خب پس اسی میخواد پدر شوهرش ک هست خودش جلو بشینه😐😂 اقا اصن مگه این جلو ماشین چی داره بدم میاد یه سریا خیلی عقده دارن که جلو ماشین بشینن😑😂😂

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: