2789
منم دقیقا همین حالتم معده درد دارم شدید 

ببخشیدمیپرسم شمامشکلی ندارید؟ من تنبلی تخمدان دارم همچنین چسبندگی لوله که یکیش بازشد یکیش نه میترسم مال اون باشه حامله نباشم. البته قبل اقدام چهارماه پیش رفتم پیش دکتر برام امپولایی نوشت8تا گفتن برا عفونته دردای شدیدی داشتم گفتن برااینه عفونت داری دیگه نمیدونم الان چه وضعیم

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست داری حامله باشی؟

صد درصد چشم انتظارم یکساله

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
ببخشیدمیپرسم شمامشکلی ندارید؟ من تنبلی تخمدان دارم همچنین چسبندگی لوله که یکیش بازشد یکیش نه میترسم ...

والا من یکساله ازدواج کردم هنوز دکتر زنان نرفتم از معاینه خیلی میترسم پریودیمم همیشه سر موعد بود 

والا من یکساله ازدواج کردم هنوز دکتر زنان نرفتم از معاینه خیلی میترسم پریودیمم همیشه سر موعد بود&nbs ...

ترس نداره اتفاقا هی میگن حتی عکس رنگی خیلی درد داره و ال و بل اصلا اینجوریم نیست یه ژلفون قبلش خوردم اصلا دردم نداشت حتی دردشم در حد بند انداختن صورت نبود خخخ

حتی من هردو تا لولم چسبیده بود

نمیدونم کی بی بی چک مثبت میشه پس🥴

خدادلت راشادکنه

آمین برام دعا کنید

انشالله به مرادتت برسی

ان شا الله 

ترس نداره اتفاقا هی میگن حتی عکس رنگی خیلی درد داره و ال و بل اصلا اینجوریم نیست یه ژلفون قبلش خوردم ...

امروز برو ازمایش بده بزار استرس نداشته باشی اگه باردار باشی ضرر داره

امروز برو ازمایش بده بزار استرس نداشته باشی اگه باردار باشی ضرر داره

شوهرم کارداشت نتونستم برم.فردا وپس فرداهم تعطیله. میمونه چهارشنبه پنج شنبه اگه فردا بی بی هرچی بشه گذاشتیم شنبه بریم