2789
من هیچوقت یادم نمیره واسه ی معلمم ظرف خریدم با کمال بی ادبی ظرفو بهم پس داد و گفت بده به ی نیازمند و ...

وای یاد یچی افتادم منم ابتدایی بودم برا معلم و مدیر کادو بردم بعد معلم پروشی داشتیم منو و دوستم مث اسکلا‌ اینو خیلی دوست داشتیم رفتیم نمیدونم از کجا لاله واژگون‌ کندیم‌ بهش دادیم سرمون‌ داد زد گلام‌ انداخت رفت😥😂یادش میفتم هم ناراحت میشم هم خندم میگیره

متعهد 💙👫🏻تاریخ عشقمون‌ ۱۳۹۸.۲.۵💫نقص در معرفتِ ماست نِگارا وَر نه، نیست بی‌ مصلحتی حکمِ خداوند حکیم :)‌ معماری دانشگاه میبد👷‍♀️زهرام‌ بهم میگن میتی😁میترا... عشقم تو تاکسی عاشقم شد 😑😂🦦❤️🤦🏻‍♀️ دختر رشتی یزدی اصفهانی قاطی🤩😂

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای یاد یچی افتادم منم ابتدایی بودم برا معلم و مدیر کادو بردم بعد معلم پروشی داشتیم منو و دوستم مث ا ...

بیچاره معلمای ورزش و معلمای پرورشی همیشه مظلومن، کسی یادشون نیس

بیچاره معلمای ورزش و معلمای پرورشی همیشه مظلومن، کسی یادشون نیس

من کوچولو بودم خیر سرم یادم‌ بود بهش مرتیکه دلمونو‌ شکست😂

متعهد 💙👫🏻تاریخ عشقمون‌ ۱۳۹۸.۲.۵💫نقص در معرفتِ ماست نِگارا وَر نه، نیست بی‌ مصلحتی حکمِ خداوند حکیم :)‌ معماری دانشگاه میبد👷‍♀️زهرام‌ بهم میگن میتی😁میترا... عشقم تو تاکسی عاشقم شد 😑😂🦦❤️🤦🏻‍♀️ دختر رشتی یزدی اصفهانی قاطی🤩😂
وای یاد یچی افتادم منم ابتدایی بودم برا معلم و مدیر کادو بردم بعد معلم پروشی داشتیم منو و دوستم مث ا ...

خیلی دل سنگ بودن من الان ی بچه بهم ی جمله مثبت بگه انقد ذوق میکنم روزمو می‌سازه حالا فک کن ی بچه با ذوق براشون کادو میبرده گل می‌برده چقد مغرور و سنگ دل بودن ک دلشو میشکستن😑 واقن اینا میتونه ضربه بزنه ب روحیه ی بچه‌ها 

خداروشکر معلم نشدم چون اگ حتی سر ی چیز کوچیک ی بچه رو دعوا کنم انقد حالم بد میشه و عذاب وجدان میگیرم ک تا چن مدت نمیتونم خودمو ببخشم

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜
خیلی دل سنگ بودن من الان ی بچه بهم ی جمله مثبت بگه انقد ذوق میکنم روزمو می‌سازه حالا فک کن ی بچه با ...

درسته گلرو‌ کندیم‌ بهش دادیم اما با عشق این کارو کردیم چون از این دبیر پروشی‌ خوشمون میمود‌ گاهی بهش فک میکنم اعصابم خورد میشه😑خندمم‌ میگیرع‌ 

از معلمی شغل سختیع‌ اگ آدم بخاد با وجدان کار کنه

بنظرم هرچیزی که میدید از سر مجبوری نباشه و با دل خوش بدید  من ترجیح میدم یه گلدون گیاه کوچیک ی ...

آره درست میگید ولی واقعا معلما هم زحمت می کشن مخصوصا تو این دو ماهی ک خودشون مستقیم دارن با این بچه ها سرو کله میزنن، باید هدیه مناسبی بهشون بدیم زشت نباشه

آره درست میگید ولی واقعا معلما هم زحمت می کشن مخصوصا تو این دو ماهی ک خودشون مستقیم دارن با این بچه ...

درسته

بیشتر منظورم اینه که چون هدیه هست بهتره دلی باشه ، چون اگه این چند روز تاپیک های روز معلم رو خونده باشید متوجه شدید که با حرفای زشتشون چقدر حرف بار معلم کردن و منت سرشون گذاشتن 

همینکه والدین قدر زحمت های معلم رو بدونه کلی ارزشمنده برای معلم

دوست دارم زندگی کنم ، نه فقط زنده باشم