2777
2789

من از تو بد ترم . تازه خط ریشم دارم..😕

هیچی روزی دو  مشت خاک هر هشت ساعت بریزیم تو سرمون😑 کلافه تر از توام .راه حل پیدا کردی غیر لیزر به منم بگو حتماااا

《خدایا بدون ذکر جزئیات شکرت♡》

یه خانوم از اشناهای دور ما بعد بچه اوردن تغییر ژنتیکش سروع شد و بعدم عمل کرد و مرد شد ولی کلا از اول میگفت تمایلات عجیبی داشتم مثلا میگفت میرفتم حمام عمومی بدن زن ها جداب بوده برام یا اینکه از رابطه با شوهرش بدش میومده الان ی مرد ۵۰ سالش

اما استارتر جون شما تخمدان پلیکیستیک داری نگران نباش

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از تو بد ترم . تازه خط ریشم دارم..😕 هیچی روزی دو  مشت خاک هر هشت ساعت بریزیم تو سرمون😑 ...

فعلا که هیچی .بخدا جلو داداشم خجالت میکشم ریشام اندازه ریشاشه

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹

تحرک و پیاده روی و رژیم متعادل وکاهش وزن  شدیداً کمک کننده است دمنوش روزانه رازیانه رو فراموش نکنید که به شدت روی هورمون های زنانه موثره

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
تحرک و پیاده روی و رژیم متعادل وکاهش وزن  شدیداً کمک کننده است دمنوش روزانه رازیانه رو فراموش ن ...

دمنوش رازیانه بدمزه نیست؟؟

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹
دمنوش رازیانه بدمزه نیست؟؟

والا چی بگم بستگی به ذائقه داره خوب با کمی نبات مصرف کنید  قرص متفورمین هم هم روزانه استفاده کنید

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش