2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتا میبینم نمیشه دلم نمیاد 

نذار سر بحثو باز کنه 

ازت شماره بخواد یا در مورد خودش بگه 

همون وقت باید بلاک کنی 

وگرنه این جوری احساساتت رو بازی میگیرن

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم   
اشتباه  به اندازه دلسوزی کن  واگرنه نابود میشی چون خودت اذیت میشی  تجربه خودم بود&n ...

مشکلم دلسوزی نیست از طرف خوشم میاد زود وابسته میشم بعد میگه اخلاق هامو به هم نمیخوره ناراحت 

مشکلم دلسوزی نیست از طرف خوشم میاد زود وابسته میشم بعد میگه اخلاق هامو به هم نمیخوره ناراحت 

کلی میگم اون وابستگی ناشی از مهربونی و خوبی شماست که فقط ضرره باید متعادل باشه 

پس مغرور میشم دلسوزی نمیکنم

افرین من اینجوری بودم 

تجربه دارم که میگم 

دل نسوزون بیش از حد

دلت برای خودت بسوزه 

من خودزنی کردم گوشیمو شکوندم

چون خواستگاری داشتم که ۴ ماه پیچوند اذیت کرد 

منی که منطقی بودم فقط دنبال چرایی بودم چرا میگفتم اسکل بازی دراوردم چرا فکر میکردم پسره پسره نعوذبالله پیغمبره چون اهل نماز و روزه هم بود فکر میکردم کسی که اینجوریه اصلا دروغ نمیگه خداروشکر ختم به خیر شد و وصلت نشد 

ولی از احمق بودن خودم حرصم گرفت اینکه چرا خودخوری کردم چرا دلسوزوندم به هیچ ارتباطی نداشت مشکلات طرف 

افرین من اینجوری بودم  تجربه دارم که میگم  دل نسوزون بیش از حد دلت برای خودت بسوزه  ...

مرسی عزیزم منم برای قدیم حرصم میگیره ولی خوشحالم بعضی چیزا درس زندگی شد