2777
2789
کلا اگر از نظر دینی بخوای تتو کردن یه جورایی جای اشکال داره، اگر اسمای خدا باشه که دیگه بدتر، شما با ...

عزیز تاتو از نظر مرجع تقلید من هیچ مشکلی نداره، آیه ی قرآن نیست یک خط از جوشن کبیره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز تاتو از نظر موجه تقلید من هیچ مشکلی نداره، آیه ی قرآن نیست یک خط از جوشن کبیره 

به هر حال اونم حرمت داره چون اسمای خداست، نکن به نظرم، یه چیز دیگه بزن، یا حداقل ترجمه فارسیشو بزن

دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را/دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا/کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز/باشد که باز بینم دیدار آشنا را/ده روزه مِهر گردون افسانه است و افسون/نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا/در حلقه گل و مُل خوش خواند دوش بلبل/هاتَ الصُّبوح هَبُّوا یا ایُّها السُکارا/ای صاحب کرامت شکرانه سلامت/روزی تَفَقُّدی کن درویش بی نوا را/آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است/با دوستان مروت با دشمنان مدارا/در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند/گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را/آن تلخ وَش که صوفی اُمُّ الخَبائِثَش خواند/اشهی لنا و احلی مِن قِبلَهُ العُذرا/هنگام تنگدستی در عیش و کوش و مستی/کاین کیمیای هستی قارون کند گدا را/سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد/دلبر که در کف او موم است سنگ خارا/آیینهء سکندر،جام می است بنگر/تا بر تو عرضه دارد احوال ملک دارا/خوبان پارسی گو،بخشندگان عمرند/ساقی بده بشارت رندان پارسا را/حافظ به خود نپوشید این خرقه می آلود/ای شیخ پاکدامن معذور دار ما را
به هر حال اونم حرمت داره چون اسمای خداست، نکن به نظرم، یه چیز دیگه بزن، یا حداقل ترجمه فارسیشو بزن

اره الان منصرف شدم، خیلی دوست داشتم این تیکه رو تاتو کنم، همراه روزای سختمه

اره الان منصرف شدم، خیلی دوست داشتم این تیکه رو تاتو کنم، همراه روزای سختمه

بنویس روی یه کاغذ بنداز دور گردنت یا بزارش بک گراند گوشیت، پن که خودم اینکارو میکنم، البته حواسم هست میزم دستشویی باهام نباشه یا وقتی پریودم دور گردنم نباشه وقتی غسل حیض دارم گردنم نباشه، به هر حال مراقبت میخواد ولی ارزش داره

دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را/دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا/کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز/باشد که باز بینم دیدار آشنا را/ده روزه مِهر گردون افسانه است و افسون/نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا/در حلقه گل و مُل خوش خواند دوش بلبل/هاتَ الصُّبوح هَبُّوا یا ایُّها السُکارا/ای صاحب کرامت شکرانه سلامت/روزی تَفَقُّدی کن درویش بی نوا را/آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است/با دوستان مروت با دشمنان مدارا/در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند/گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را/آن تلخ وَش که صوفی اُمُّ الخَبائِثَش خواند/اشهی لنا و احلی مِن قِبلَهُ العُذرا/هنگام تنگدستی در عیش و کوش و مستی/کاین کیمیای هستی قارون کند گدا را/سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد/دلبر که در کف او موم است سنگ خارا/آیینهء سکندر،جام می است بنگر/تا بر تو عرضه دارد احوال ملک دارا/خوبان پارسی گو،بخشندگان عمرند/ساقی بده بشارت رندان پارسا را/حافظ به خود نپوشید این خرقه می آلود/ای شیخ پاکدامن معذور دار ما را