2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسیح، آریا، آریو، امیروالا، سورنا، نکیسا، پندار

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨

بچه هایی که اول اسمشون الف هست خوش قلب هستندوباخداودلسوزومهربان وبخشنده ودست ودلباز

بچه هایی که اول اسمشون ب هست معمولاآدم های معروف وزیباوجذابی میشن وآینده ی درخشانی دارن

بچه هایی که اول اسمشون ش هست زیباومشهورمیشن

بچه هایی که اول اسمشون ف هست جذاب ومغرورمیشن وعصبی واهل دعوا

بچه هایی که اول اسمشون ل هست اکثرازیباودلربامیشن 

بچه هایی که اول اسمشون م هست البته بیشتردخترا زیبا ومعصوم وخوش رفتارمیشن 

بچه هایی که اول اسمشون س هست اکثرا زیبانیستن چهره ی معمولی دارن ولی جذاب وبانمک میشن واکثراپسرهامخصوصاخواننده میشن یاصدای خوبی دارن

اکثربچه هایی که اول اسمشون ک هست روابط عمومی خوبی دارن معروف میشن وخوش سروزبون هستن

اکثربچه هایی که اول اسمشون ح هست چه پسرچه دخترزیباوبانمک واهل بگوبخندهستن وخوش مشرب وخونگرم

اکثربچه هایی که اول اسمشون ر هست بی آزارومظلوم هستن وتودارودلسوزولی لجباز

اکثربچه هایی که اول اسمشون ت ط هست زیباهستن وخوش شانس وآینده ی درخشانی دارن

اکثربچه هایی که اول اسمشون ز هست مخصوصادختر چشمای نافذوچهره ی جذاب وگیرا وزیبایی دارن واکثرامستقل هستن وبااعتمادبه نفسشون بسیاربالاست

اکثربچه هایی که اول اسمشون گ هست چهره ی متفاوت جذاب وزیبایی دارن واکثراوضع مالیشون درآینده خوبه 

اکثربچه هایی که اول اسمشون ج هست بشدت جذاب هستن وآینده ی خیلی خوبی دارن واکثراآدمهای سرشناس یامعروفی خواهندشدوبسیارخوش شانس هستند

اکثربچه هایی که اول اسمشان ژهست صدای زیباودلنشینی دارندوبسیارخوش زبان مودب وباوقاروبانظم هستند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز