من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
البته قدت خب خوبه وزنتم زیاد بالانبود من همbmi 36/5
اره من وزنم زیاد نبود کللللا متابولیسم بدنم بسیار پایینه و تا یچیزی بخورم فوری جذب بدنم میشه باز خدارو هزار بار شکر که عمل کردم خیلی راضیم خیلی الانم دارم میرم باشگاه این۴کیلورو کن کنم
اگه می خوای بای پس یا اسلیو انجام بدی من پیشنهادم دکتر جمیلی هست دکتر خوبیه و ار لازم به جراحی نباشه عمل نمیکنه با وجدانه ... پیجش واست م یذارم ببین چه قدر خوب عمل میکنه و تا حدود فکر کنم 2 تا 3 سال کاهش وزن داری اگر رژیمت و برنامه ات درست رعایت کنیhttps://www.instagram.com/dr.shahin_jamili/
من حجیم خوارم ولی چون ریزه خواری هم می کنم گفتن بای پس بهتره
شوهر منم حجیم خوار بود ماشالله جراحی اسلیو معده انجام داد ... دکترش گفت جراحی اسلیو معده خیلی براش بهتره تا عمل بای پس معده.... الانم حدود 70 کیلیو لاغر شده ... دکترش دکتر علیرضا فروتنه
منم میخام انجلم بده مشهد کسی میدنه دکتر خوب بهم معرفی کنه
تهران دکتر حوبی میشناسم دکتر ناصر ملک پور دکتر خیلی خوبیه هم برای بای پس هم برای اسلیو معده .. من خودم عمل بای پس معده انجام دادم پیش ایشون حدود 70 کیلو ام کم کردم تو دو سال تقریبا