2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوپ داریم کباب شامی داریم

برنج و قورمه سبزی داریم

فسنجونم داریم اینو مادرشوهرم اورد

برنج و مرغ هم داریم این نذری

البته همشون در حد یک پرس

ولی شام میخوام تخم مرغ ابپز بخورم😊

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

خودمم نمیدونم چی دارم درست میکنم🤣فقط خدا کنه خوشمزه بشه

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

توی ترکی یه غذایی داریم که اسمش سوتتی پلو یرآلمینان با قوری بالغ هست😂 به فارسی میشه سیب زمینی پلو با شیر و ماهی دودی😂❤️🤤

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
حالا تخم مرغ نخور یه امشبو ب اون غذاها رحم کن اونا نیاز ب توجه شما دارن

🤣🤣🤣🤣🤣

اونا رو همسرم و بچه هام هستن

قورمه سبزی رو گذاشتم واسه فردا کلاس دارم نمیرسم غذا درست کنم

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭