2777
2789
عنوان

مهمون دارم بیاید عکس غذا هاممم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 89 پست
سرخ نکردی؟

نه اول باآب سرد میزارمش بالا تا آبجوش بیاد بعد اون آبو میریزم بعد با پیازو اینا سرخش میکنم بعد آب جوش میریزم

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
اسی عجب تزییینی عجب سفره ای به به واقعا که 🥴

مسخره میکونی😐

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها شله مشهدی مزش چه جوریه حس میکنم مزه قیمه پلو میده اره؟

وای من یه بار محرم اونجا بودم نذری خوردم خیلی خوب بود واقعا حق میدم مشهدیا براش دعوا میکنن 😂 خیلی خوب بودا خیلییی

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
اس قبول نیست من حامله نیستم ولی تا حالا نخوردم از این خورشتا زود بگو چجوری درست میشه. 😂 😂 

بخدا خودمم اولین باره درست کردم از اینترنت گرفتم😂😂

چتونه همه حمله کردین به حامله ها مگه ما گفتیم دلمون غذا میخواد وااااا بفرمایید خوشکار

من میخاااااممممم🥺🥺

ای جان ایشالله خوشمزه شده ولی عجب جرعتی اولین بار برا مهمون 😎

فقط خداکنه خراب نشده باششههه😂😂

چرا بابا اتفاقا هست که  کدوم شهری؟

اهوازم ،پس شاید جای درست نرفتم نی نی بدنیا بیاد میام مشهد بگو از کجا بخرم مینویسم تو یادداشت گوشی یادم بمونه

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

وای من یه بار محرم اونجا بودم نذری خوردم خیلی خوب بود واقعا حق میدم مشهدیا براش دعوا میکنن 😂 خیلی خ ...

اقا منم محرم و صفر هرسال مشهدم چرا به من ندادن 😁

اقا منم محرم و صفر هرسال مشهدم چرا به من ندادن 😁

شانس 😂 

البته من مهمون بودم خونه یه موقع خاصی میدادن 

ولی حدای از اون یکسری جاها هست مخصوص میفروشن مشهدیا میدونن اونو 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
شانس 😂  البته من مهمون بودم خونه یه موقع خاصی میدادن  ولی حدای از اون یکسری جاها هست مخ ...

حتما ایندفعه رفتم میگردم پیدا میکنم 

من عاشق دلار(دلال)شمالی ها بودم باورت میشه خوابشو میدیدم بالاخره امروز سفارش دادم کاش شله مشهدی هم میشد سفارش بدم 😂

2790
2778
2791
2779
2792