بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله موفق باشی ...میشه منم راهنمایی کنی چه جوری من ۱سالو ۸ ماهشه چند باره تصمیم گرفتم ولی م ...
تشکر گلم.ببین یه روز صبح که بیدار شد ببرش دستشویی.اون موقع حتما معذرت میخوام،جیش داره.بعد که کارشو کرد تشویقش کن ببوسش بگو افرین پسرم/دخترم جیش کرد....بیار بیرون دیگه پوشکش نکن.هر یه ربع ببر تا زمانش دستت بیاد.پسر من هر نیمساعت ببرم جیش میکنه یکم.وقتایی که میدونم دفع داره تشت توی حمام رو اب میکنم چند تا اسباب بازی و شامپو توش میزارم میشینه بازی کنه کارشم میکنه....ولی حوصله میخواد و اینکه اصلا عصبی نشی اگه خودشو خیس کرد.فقط ببرش حمام یکم نچ نچ کن بگو وای چرا جیش کردی عزیزم.....چون هنوز زوده.تا دوسال وقت داره.سخت نگیر بهش.من شورت اموزشی نمیپوشم براش.چون مثل پوشکه و بچه یاد نمیگیره.الان بعد حدود یه هفته پسرم تازه یاد گرفته اگه یوقت بریزه تو شلوارش سریع صدام میزنه و منو متوجه میکنه.چون اینو زودتر از بچه هتی دیگم دارم میگیرم زیاد اذیتش نمیکنم.ولی تا دلت بخواد هی لباس میشورم ازش.برم خونه کسی هم پوشکش میکنم ولژ بازم مرتب میبرمش.مثلا یه پوشکشو دو روزه میبندم هنوز خیس نکرده
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....