2777
2789
عنوان

جنجال دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 32 پست
اونا دیگه چقدر عن بودن که بختطر لایک اومدن خصوصی و بازخواست عزیزم قفل شده

والا چی بگم خودم دود از سرم بلند شد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

کلمه روشنفکر زمانی‌ فحشه ک طرف همه جا میگه من با شعورم ب عقاید بقیه احترام میزارم وقتش ک میرسه میپره ب بقیه ک چرا درس نخوندی خاک تو سرت ک شاغل نشدی مفت خور خانواری  چرا شوهر نکردی چرا طلاق گرفتی چرا ۳تا بچه اوردی و...

متعهد 💙👫🏻تاریخ عشقمون‌ ۱۳۹۸.۲.۵💫نقص در معرفتِ ماست نِگارا وَر نه، نیست بی‌ مصلحتی حکمِ خداوند حکیم :)‌ معماری دانشگاه میبد👷‍♀️زهرام‌ بهم میگن میتی😁میترا... عشقم تو تاکسی عاشقم شد 😑😂🦦❤️🤦🏻‍♀️ دختر رشتی یزدی اصفهانی قاطی🤩😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا چی بگم خودم دود از سرم بلند شد

تو بگو پجوری لینک بدممم؟؟

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉
کلمه روشنفکر زمانی‌ فحشه ک طرف همه جا میگه من با شعورم ب عقاید بقیه احترام میزارم وقتش ک میرسه میپره ...

والا من تا حالا اینجوری اینجا ندیدم فقط دیدم که رسما از این کلمه به عنوان فحش و تمسخر استفاده میکنن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
تو بگو پجوری لینک بدممم؟؟

بالای صفحه گوشیت تو یه کادر مربع مانند یه جمله انگلیسی بزرگ نوشته شده که کلمه ninisite  هم داره اونو کپی کن اینجا جای گذاری کن

والا من تا حالا اینجوری اینجا ندیدم فقط دیدم که رسما از این کلمه به عنوان فحش و تمسخر استفاده میکنن

چون آدمایی ک اسم روشنفکر میزارن رو خودشون‌ ک ب خودشون ک میرسه روشنفکرن‌ ب بقیه ک میرسن میشن فضول

متعهد 💙👫🏻تاریخ عشقمون‌ ۱۳۹۸.۲.۵💫نقص در معرفتِ ماست نِگارا وَر نه، نیست بی‌ مصلحتی حکمِ خداوند حکیم :)‌ معماری دانشگاه میبد👷‍♀️زهرام‌ بهم میگن میتی😁میترا... عشقم تو تاکسی عاشقم شد 😑😂🦦❤️🤦🏻‍♀️ دختر رشتی یزدی اصفهانی قاطی🤩😂
بالای صفحه گوشیت تو یه کادر مربع مانند یه جمله انگلیسی بزرگ نوشته شده که کلمه ninisite  هم داره ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8566281/چرا-روغن-نیس

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉
چون آدمایی ک اسم روشنفکر میزارن رو خودشون‌ ک ب خودشون ک میرسه روشنفکرن‌ ب بقیه ک میرسن میشن فضول

اینجا چند تا کاربر رو قبول دارم که اینجوری نیستن ولی یه عده دقیقا برعکسن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8566281/چرا-روغن-نیس

مرسی

👏

مرسی

والا دیدم رفتی هر چی کامنت اون بوده لایک کردی

پشیمون شدم بهت گفتم

والا دیدم رفتی هر چی کامنت اون بوده لایک کردی پشیمون شدم بهت گفتم

عزیزم اتفاقا میخواستم بهت بگم که خودت خیلی بد توضیح دادی از اول باید میگفتی که اون خانم به یه خانم مانتویی روغن فروخت به شما نه . اولش بحث حجاب رو وسط کشیدی که خب بنظر منم ربط نداشت تهش گفتی با خانم مانتویی خوب بوده . اینجا هم بخاطر لایک بازخواست شدم 😁

عزیزم اتفاقا میخواستم بهت بگم که خودت خیلی بد توضیح دادی از اول باید میگفتی که اون خانم به یه خانم م ...

خب من یچی دیده بودم که گفتم

خانم تو شرایط من نبوده میاد نظر میده تازه میگه دل نفرت و نمیدونم فلان

شما باشی ناراحت نمیشی؟

من حتی بعدشن بهش گفتم باز حرف خودشو زد

دیگه بعضیا مغز ندارن راحتن

خب من یچی دیده بودم که گفتم خانم تو شرایط من نبوده میاد نظر میده تازه میگه دل نفرت و نمیدونم فلان ...

والا من وقتی خودم بد توضیح دادم از اول شرایط رو نگفتم قبول میکنم خودمم مقصرم . اون کاربرم احتمالا فکر کرده شما مثل بعضی از کاربرای جنجالی هستین که میخوان همه چیو به حجاب وصل کنن . حقیقتش جمله اخرتون رو نمیپسندم

والا من وقتی خودم بد توضیح دادم از اول شرایط رو نگفتم قبول میکنم خودمم مقصرم . اون کاربرم احتمالا فک ...

منکه شرایط رو کامل گفتم خوب هم توضیح دادم دیگه بعضیا فکرشون مسمومه به من چه

ادم حرف بخوره تازه بیاد بگه مقصرم تازه اونم وقتی هی توضیح داده

باشه بابا

از نظر من جملم ایرادی نداره 

روز خوش