2777
2789
عنوان

توله سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 38 پست
وقتی همه دور و بریام عملی و خوشگل هستن و دارن عشق و حال میکنن تو زندگیشون ولی من باید بشینم گ ...

😐

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیه بار ادم به عصبانیت میگه توله سگ دوبار میگه( هر چند همونم خیلیا نمیگن )   ولی  هر کی سوال میپرسه  دوباره این کلمه رو تکرار میکنی .مقصر همه چیز خودتی  اگه به دنیا نمی اوردیش الان پشت اون طفل معصوم اینجوری حرف نمیزدی   اون باید طلبکار باشه نه تو .... خودش که از اسمون نیفتاده 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
خودم هم دلم براش میسوزه که خدا چرا به بدبختایی مثل ما بچه داد که هم خودش عذاب بکشه هم ما

عزیزم شما افسردگی داری 

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
کاش اینقدر پولدار و لاکچری بودم که سگ داشتم واقعا سگ داشته باشی بهتره تا بچه

خجالت بکش با این فکرات هیچوقت به پول نمیرسی تو 

امیدوارم متاسفم برای اون بچه ای که تو مادرشی خدا از این مادرا قسمت هیچکس نکنه 

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
چون خودم سگم باباش هم سگه بی صفت حالم از همه مون بهم میخوره

وای تو رو خدا آنقدر خودتو داغون نکن مثل من افسردگی میگیری 😔 منم از خشم و نفرت و داد و بیداد و گله و شکايت شروع کردم و الان رسیدم به اینجا که میبینی

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
وقتی همه دور و بریام عملی و خوشگل هستن و دارن عشق و حال میکنن تو زندگیشون ولی من باید بشینم گ ...

اگ دور بریات بدبخت بودن خوشحال میشدی

من خودم تو شرایطی هستم که هزار برابر سختتر از تو

اما یبار نگفتم خدا والدینمو بکشه

خیلی حرفت زشته

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

گلم یکم آروم باش لطفا،اگه از پس خرجای بچه برنمیای خب بده به باباش، طفلکی بچه ! 

شرایط سختی داری ولی با ناامیدی و فحش هیچ کاری نمیتونی بکنی طلاق خیییلی سخته و روحتو اذیت میکنه ولی لطفا آروم باش و نذار بچتم بیشتر از این آسیب ببینه .