2777
2789
امسال که به خاطر درسم نتونستم برم خرید پیش مامانم گفته بود دخترت قانع است یا یه دفعه دیگه گفته بود ...

من برداشتم اینه بی منظورمیگه ودوس داره شماهم بخری بیچاره دیده عیدنخریدی توفکرته نمیدونه که توالان فکرت پیش درسته شاید طوری بیان میکنه که بهت انرژی بدمیده وبهم میریزی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
امسال که به خاطر درسم نتونستم برم خرید پیش مامانم گفته بود دخترت قانع است یا یه دفعه دیگه گفته بود ...

نه قصدی نداره اولی که تعریفت کرده گفته آدم قانعی هست یعنی زن بسازی ول خرج نیستی 

دومی درست نبوده که این حرف رو بهت بزنه اما بازم پیداست که برای اذیت کردنت نبوده مادرشوهر من هم یه بار بهم گفت لباسهای کوتاه بپوش برای شوهرت مزدا خوششون میاد من خودم دامن کوتاه پوشیده بودم اون می‌گفت همیشه همین طور باش ممکنه مادر شوهر تو هم بخاطر پسرش میگه لباس بخر بپوش قصد بدی نداره 

تو به پوششت چقدر اهمیت میدی؟ 

🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه قصدی نداره اولی که تعریفت کرده گفته آدم قانعی هست یعنی زن بسازی ول خرج نیستی  دومی درست نبو ...

آخه میدونی من فک میکنن بهم قانع بگن چیز بدیه 

در صورتیکه قانع نیستم ولی امسال به خاطر درسم چنین چیزی تو ذهنشون شکل گرفته

منم از بین این که از رو قصد وغرض میگه یا از دلسوزی شک داشتم با توجه به نطرات شما الان فهمیدم از رو دلسوزی میگه

پوششم هم خوب بود قبلا خوب بود الان متوسطه

ممنون از راهنماییت عزیزم🌺 حتما به توصیه هاتون عمل میکنم و فقط به خاطر اون چیزی که میخوام تلاش میکن ...

خواهش میکنم 

مشورت کردن و انتقاد پذیری فرق می‌کنه تا این که تمام و کمال در اختیار مردم باشی 

بعضی موقع ها ممکنه به نفر به پیشنهادی بهت بده یا یه انتقاد مسالمت آمیز کنه راجع آبش فکر می‌کنی اگه به جا و درست بود عملی اش کن یه جایی هم هست نظرات مردم تبدیل به دخالت میشه اینجا تو محترمانه نباید اجازه بدی یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه اهمیت نمیدی 

بعضی دخالتا از سر دلسوزی هست و متاسفانه طرف نمیدونه داره زیاده روی می‌کنه 🙄 

مثلا من یکی رو میشناسم خونواده شوهرش میگن چرا اینقدر خرج می‌کنی و بابتش دعوا راه انداخته بودن این دخالت محسوب میشه شوهرش چیزی نمیگه اونوقت خانوادش میان میگن بهانه اشون هم اینه که صلاحتون رو می‌خوایم و به فکرتون هستیم 

🤍
آخه میدونی من فک میکنن بهم قانع بگن چیز بدیه  در صورتیکه قانع نیستم ولی امسال به خاطر درسم چنی ...

نه قانع بودن یعنی بلده چطور خرج کنه عرفش اینه ولی این که مادرشوهرت چه نظری درمورد این کلمه داره رو نمیدونم ولی اون طور که از صحبت هات فهمیدم قصد بدی نداره

سعی کن درست لطمه به زندگیت نزنه 

باید همزمان به خودت برسی نه این که خیلی به خودت فشار بیاری اما سعی کن درست باعث نشه جذابیتت برای شوهرت کم بشه  

🤍

باشه عزیزم از امروز هم درس میخونم هم به خودم میرسم

ممنونم از راهنمایی های خواهرانتون و  اینکه وقتتون رو به کمک به من اختصاص دادید و 

انشالله هر چی از خدا میخواید بهتون بده و عاقبت بخیر بشید 🌺