2777
2789
عنوان

لباس عروس😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 37 پست
بیین حتما قشنگ بوده اونم خوشش اومده خواسته مثل مال تو باشه دیگه

اره دقیقا خودمم همین فکرو کردم

اومد خونه مجردی همسرم و ما تابلو عکسمونو بزرگ زده بودیم به دیوار بعد دیدم دقیقااا عین من موهاشو درست کرده

والا نه ناراحت شدم نه چیزی فقط تعجب کردم چون خودم اصلا همچین کاری نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترعممه

حالا شما برو یه مدل بهتر پیدا کن الان دیگه کاری نمیشه کرد 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

وااای من عاشق لباسهای محلی هستم 

شیرازی هستی اسی 

لباسهای محلی که دستت بازه خیلی رنگها ی جذاب دیگه میتونی پیدا کنی

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
اخه من گفتم میخوام اینجوری بخرم یکساله دارم بهش میگم

دگ دوست حسودتو شناختی... دیگه پشت دستتو داغ کن که چیزی از زندگیت و آرزوهات به این رفیقت نگی الانم به یه ورت بگیرش برو یه خوشگل ترشو بپوش بهشم بگو خوب شد تو گرفتی من دیدم اصلا رنگش رو بدن اون چیزی نبود ک من فکر میکردم خداروشکر متوجه اشتباهم شدم... حالا عیب نداره ایشالا تو سالگردت یه رنگ قشنگشو میپوشی دوباره آتلیه میری .... اینجوری بگو بسوزه

هر چه در جستن آنی، آنی.