2777
2789
عنوان

بیایید درد دل کنیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 32 پست
خوش بحال اونایی ک یکی تو زندگیشون دارن درکشون میکنه میفهمتشون عاشقشونه و نگرانشون میشه واسه من شده ا ...

ی سریا همدم داره ولی تکیه گاه ندارن هر کی جای خودش

خدایاشکرت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحال اونایی ک یکی تو زندگیشون دارن درکشون میکنه میفهمتشون عاشقشونه و نگرانشون میشه واسه من شده ا ...

من وقتی خوشحال باشم شوهرم خوبه میریم پیاده روی تفریح رستوران یا تو خونه فیلم نگاه میکنیم خوش میگذرونیم ولی خدا نکنه حالم بد باشه اصلا بلد نیس حالمو خوب کنه حالا کافیه اون حالش خوب نباشه اونوقت از من گله میکنه چرا بهم توجه نداری

من وقتی خوشحال باشم شوهرم خوبه میریم پیاده روی تفریح رستوران یا تو خونه فیلم نگاه میکنیم خوش میگذرون ...

اخی عزیزم چ زندگی قشنگی دارید .

غصه نخور اونم بلد نیست لابد تو ارامش بهش توضیح بده ک این وقتا انجامش بده

رفته رفته کمرنگ میشه  اینو البته بقیه میگن دردا و مشکلات من نمیدونم چرا هیچوقت کمرنگ نشده

نه نمیشه میدونی چرا؟؟ چون آدما نیاز دارن نیاز ک هیچ وقت از بین نمیره من خودم حالم همیشه همین میمونه‌‌‌...

خدایاشکرت...
واقعا ببین نگا میکنم به ادما بیخیال ک چ خوبن چ عمر طولانی لی دارن نسبت به بقیه میخام مث اونا باشم ام ...

بیخیالی باید تو ذات آدم باشه من باکلی دارو باز نمیتونم بیخیال باشم

اخی عزیزم چ زندگی قشنگی دارید . غصه نخور اونم بلد نیست لابد تو ارامش بهش توضیح بده ک این وقتا انجام ...

آره در کل ازش راضیم بارها بهش گفتم وقتی حالم خوب نیس مخصوصا ایام نزدیک پریودم که کلا از زندگی بیزارم یه کم منو درک کن نیازی نیس کار پیچیده ای بکنی فقط باهام کل کل نکن بهم گیر نده بذار تو حال خودم باشم کم کم روبه راه میشم ولی نمیفهمه انتظار داره همیشه شاد و شنگول باشم