2789
عنوان

دوست صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 40 پست
برعکس من😁

علاقه ب صحبت داری😂؟

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
چطوری؟؟؟چخبر😂😁😂

خوبم شکر

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

علاقه ب صحبت داری😂؟

صحبت بچه بازی نه ها ای ننه  و اینا درست درمون بحث

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

پس چرا تو گروه مدرسه پیام داده

خب خیلی فرق هست بین یک کار سطحی ک انرژی از آدم نمیبره و پیام با رفیق که ادم میخواد وقت بزاره و انرژی ادمو میگیره در حالت عادی مشکلی نیس اما اگر از صبح آن نشده یعنی درگیر شرایط خاصی بوده بزار حالش بهتر شه خودش میاد

هر چه در جستن آنی، آنی.
خب خیلی فرق هست بین یک کار سطحی ک انرژی از آدم نمیبره و پیام با رفیق که ادم میخواد وقت بزاره و انرژی ...

هر وقت که من چک کردم آن نبود من که ۲۴ ساعتها آن نیستم خب 

صحبت بچه بازی نه ها ای ننه  و اینا درست درمون بحث

ی چی بین غیبت و صحبت بزرگونه ینی تعریف کردن😁؟

ی چی بین غیبت و صحبت بزرگونه ینی تعریف کردن😁؟

جنجالی دوس دارم😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

هر وقت که من چک کردم آن نبود من که ۲۴ ساعتها آن نیستم خب 

در کل من بودم به یه ورم نمیگرفتم چون از خودم مطمئن بودم کار اشتباهی نکردم پس دلیل نداره شاکی باشم... ادما هم دیگه هر چی بزرگ تر میشن درگیر مشکلات بیشتری میشن شاید یه روز اصلا حوصله نداشته باشه با رفیقش حرف بزنه عیب نداره ک برای خودتم پیش میاد درک میکنی... 

هر چه در جستن آنی، آنی.