من پسرم لکنت داره دوسال همه کاریم براش کردیم رابطه منو باباشم خیلی باهاش خوبه بخدا حالا خواهرشوهرم تو گروه خانوادگی همچین پیامی فرستاده خیلی دلم شکست انگار من باعثش شدم خیلی بهم بر خورد یه جورایی عذاب وجدان گرفتم نکنه من یه کاری کردم ولی همش باهاش مهربون بودم اصن یه حالیم بعد اون پیام داغون شدم 😔😔😭
نمیدونم ولی من خیلی به خودم گرفتم واقعا ناراحت شدم هم الانم از رو ناراحتی دارم گریه میکنم😭
بله تو حق داری فقط یه درصد احتمال بده کلا یه مطلبی فروارد کرده تو گروه و دقت نکرده و شاید خودشم کامل نخونده،تو که میدونی علت مشکل گل پسرت این نیس من باهات حرف زدم قبلا اسی پس با منظور و بی منظور ولش کن
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
گروه خانوادگی سم خالص هیچوقت نه من نه شوهرم نمیمونیم تو همچین گروه هایی ... بخودتت نگیر عزیزم . گریه چ ناراحتی هم نداره .. والا پسرای من بزرگه ناخن میجوید .. کوچیکه خوب حرف میزد یهویی لکنت گرفت بچه های شاد و پرانرژی هستن روانشون هم سالم . هر دو هم خووب شدن به مرور ..
منم هیچی نگفتم اصن ولی در هر صورت واگذار کردم بخدا ولی خیلی دلم شکست
من منظورم اینه خودتو اذیت نکن وگرنه اینکه جواب اونو بدی یا ندی مهم نیس مهم اینه حال تو خوب باشه
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
بعدم خواهر شوهرت عمه بچه اس و حتماااا بچه تو دوست داره و دلسوزش به فکر خودش خواسته غیر مستقیم کمک کنه منظورش متهم کردن شما یا شوهرتون به کم کاری تو نگه داری بچه نبوده .
لکنت پسرت خوب شد خداروشکر با پسرمنم دعاکن زودتر خوبشه😔
بله خوب شد اصلاا نفهمیدیم کی خوب شد یهویی . سردیجات نده بخوره .. وقتی لکنت حرف میزنه با آرامش و لبخند یا نوازش و بغل منتظر بشو کلماتشو کامل بگه .. استرس شما به بچه منتقل میشه مواظب باش یا حالت غم و افسوس نگاه کردنتون متوجه میشه بچه .. بهش اعتماد به نفس بده .. بذار آواز بخونه و تمرین کنه تشویقش کن .