2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 29 پست
نمیدونم ولی من خیلی به خودم گرفتم واقعا ناراحت شدم هم الانم از رو ناراحتی دارم گریه میکنم😭

بله تو حق داری فقط یه درصد احتمال بده کلا یه مطلبی فروارد کرده تو گروه و دقت نکرده و شاید خودشم کامل نخونده،تو که میدونی علت مشکل گل پسرت این نیس من باهات حرف زدم قبلا اسی پس با منظور و بی منظور ولش کن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای برطرف شدن لکنت ببریدش گفتاردرمانی ناامید نشید تو خونه نشویقش کنید تمرین کنه یه ویدیو از دکتر مج ...

ممنون دوسال گفتار درمانی بردمش خیلی بدتر شد خودم تو خونه دارم باهاش کار میکنم 

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
بله تو حق داری فقط یه درصد احتمال بده کلا یه مطلبی فروارد کرده تو گروه و دقت نکرده و شاید خودشم کامل ...

منم هیچی نگفتم اصن ولی در هر صورت واگذار کردم بخدا ولی خیلی دلم شکست

گروه خانوادگی سم خالص هیچوقت نه من نه شوهرم نمیمونیم تو همچین گروه هایی ... بخودتت نگیر عزیزم . گریه چ ناراحتی هم نداره .. والا پسرای من بزرگه ناخن میجوید .. کوچیکه خوب حرف میزد یهویی لکنت گرفت بچه های شاد و پرانرژی هستن روانشون هم سالم . هر دو هم خووب شدن به مرور ..

واقعا همینن 😔

عزیز دلم شاید حواسش نبوده منم شده تا الان یکاری بکنم بعدش بخودم بگم چقدر کار احمقانه‌ای کردم و ... 

به دل نگیر منظوری نداشته  

❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️                     
منم هیچی نگفتم اصن ولی در هر صورت واگذار کردم بخدا ولی خیلی دلم شکست

من منظورم اینه خودتو اذیت نکن وگرنه اینکه جواب اونو بدی یا ندی مهم نیس مهم اینه حال تو خوب باشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
گروه خانوادگی سم خالص هیچوقت نه من نه شوهرم نمیمونیم تو همچین گروه هایی ... بخودتت نگیر عزیزم . گریه ...

لکنت پسرت خوب شد خداروشکر 

با پسرمنم دعاکن زودتر خوبشه😔

عزیز دلم شاید حواسش نبوده منم شده تا الان یکاری بکنم بعدش بخودم بگم چقدر کار احمقانه‌ای کردم و ...&n ...

نمیدونم شایدم واقعا منظور نداشته ولی من خیلی ناراحت شدم 

لکنت پسرت خوب شد خداروشکر  با پسرمنم دعاکن زودتر خوبشه😔

بله خوب شد اصلاا نفهمیدیم کی خوب شد یهویی . سردیجات نده بخوره .. وقتی لکنت حرف میزنه با آرامش و لبخند یا نوازش و بغل منتظر بشو کلماتشو کامل بگه .. استرس شما به بچه منتقل میشه مواظب باش یا حالت غم و افسوس نگاه کردنتون متوجه میشه بچه .. بهش اعتماد به نفس بده .. بذار آواز بخونه و تمرین کنه تشویقش کن .

بعدم خواهر شوهرت عمه بچه اس و حتماااا بچه تو دوست داره و دلسوزش به فکر خودش خواسته غیر مستقیم کمک کن ...

این اصن کمک نیس بیشتر بهم ریختم روان پدر مادر بچس بنطرم باید دقت می‌کرد تو پیامی که داشت میفرستاد

بله خوب شد اصلاا نفهمیدیم کی خوب شد یهویی . سردیجات نده بخوره .. وقتی لکنت حرف میزنه با آرامش و لبخن ...

همیشه همینجوریم باهاش یه عالمه شعرم بلده خیلیم تشویقش میکنم برچسب میدم جایزه میخرم براش قصه میخونم براش خیلی کارا😔