سلام خانوما. امروز من قرار بود برم خرید ب شوهرم گفتم کارتتو بده برم برا خونه خرید کنم گفت پول ندارم گفتم اشکال نداره خودم تو کارتم دارم تو فقط بچه هارو نگه دار تا برم خریدمو بکنم گفت نه صبر کن یه چایی بخورم می برمت اونجا تو ماشین من و بچه ها منتظر می مونیم تو برو خریداتو بکن بزار داخل ماشین . منم گفتم باشه بچه هارو حاضر کردم رفتیم. رفتم ۴تا پلاستیک پر میوه و سیب زمینی و پیاز و اینا بود من دوتاشو رفتم داخل ماشین گذاشتم گفتم دوتا دیگه پلاستیک هست برم اونارو بیارم کیف و گوشیمم گذاشتم داخل ماشین فقط کارت عابرمو برداشتم.وقتی برگشتم ماشین نیس. سه بار تا اخر خیابون رفتم و برگشتم. رفتم از یه مغازه زنگ زدم ب گوشی شوهرم خاموش بود ب گوشی خودم زنگ زدم اونم خاموش بود ب گوشی دوم شوهرم زنگ زدم مشغول شد تو یه مغازه نزدیک ۴۰ دقه منتظر موندم دیدم هیچ خبری نشد یه اژانس گرفتم خداروشکر کارت عابرم همراهم بود. از گوشی راننده زنگ زدم شوهرم گفت خونه ایم حوصله نداشتم برات صبر کنم بیای.من خیلی ناراحتم از دستش حالا میخام تلافی کنم کارشو چکار کنم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
اسی تورو خدا فقط بجو اونروز چیکارا کردی شوهرت واکنشش چیبود؟
فقط یه اسنپ گرفتم اومدم خونه یکی محکم از ته ته دلم زدم پشتش هیچی نگف تا یه هفته خونشو تو شیشه کردم و عذابش دادم بی محلی کردم رابطه کلا کنسل بود براش برنامه ریختم قالش بزارم اما نشستم خیلی فکر کردم دیدم با اینکارا دارم فقط خودمو عذاب میدم ولش کردم ب امان خدا بعد باهاش حرف زدم گفتم میخام فراموش کنم ن بخاطر تو بخاطر خودم ک عذاب نکشم و ازم معذرتخاهی کرد و گفت دیگه تکرار نمی کنه و گفت می دونه کارش اشتباه بوده
اجی خیلییی تایپیکات جنجالیه منم دلم بند شد یکی قضیه همسایتون پیرزنه چیشد یکیم اون زنه ...
پیرزنه رو فقط سکوت و سکوت الان همدیگه رو می بینیم انگار دوتا دشمن خونی همو دیدن من دیگه کاریش نگرفتم اما هراز چند گاهی سوسک مرده تو خونش میندازم یا سر ظهر یه لگد محکم ب در خونش میزنم از خواب بپره یه برنامه دیگم براش دارم چسب قطره ای تو جاکلیدی در خونش بریزم
اجی خیلییی تایپیکات جنجالیه منم دلم بند شد یکی قضیه همسایتون پیرزنه چیشد یکیم اون زنه ...
زنه کلا نمیخاست باور کنه ک من شناختمش و نمی دونست ک من از زیر زبون شوهرم کشیدم این کیه و دم ب تله نمی داد خیلی تهدیدش کردم و زنگ زدم ب شوهرش و شماره خانومشو گرفتم و گویا شوهرش ب زنه گفته بود ک فلانی زنگ زده و شمارتو خاسته اونم وا داد و معذرتخاهی کرد اما بد جور حالشو گرفتم و تهدیدش کردم تا الان ک خبری دیگه ازش نشده فقط اون زن متاهله باز ب شوهرم پیام داد ک گوشی دست من بود و تهدیدش کردم این دفه ب پدرشوهرش میگم جلوشو بگیره اونم رف ک برگرده