بچه ها یه طوطی دارم مریضه دکترم بردیمش دارو هم بهش داده ولی خوب نمیشه دارم میمیرم. کسی تجربه ای تو این زمینه داره به خدا نمیدونم باید چی کار کنم اگه طوطی طوریش بشه من میمیرم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩👧🌹
اخی عروس مام چند روز پیش تخم تو شکمش گیر کرده بود گفتم دیگه این مرد انقد بیحال بود غذام با سرنگ میدادم. پرنده فروش گفت بهش روغن زیتون بدین چند قطره اون خوبش کرد خدارو شکر
تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁