2777
2789
خیلی با محبتن  هاپو های منو ببین  اکثرشون در حال مرگ بودن و امدادشون کردم

وای عزیزم خودتی؟خیلی خوبه که ازشون نمیترسی آفرین بهت،من از یه پرنده هم میترسم چه برسه به سگ و گربه

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بومیه فکر کنم

پشت کوه‌ها سایتی است، که در آن مغزها رو به تحجر باز است. دست هر کودک ده ساله‌ی سایت، گوشی هوشمند است. مردم سایت به یک کاربری چنان می‌نگرند که به یک طعمه، به یک خواب عمیق. کپی کردن شعر من ممنوع است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی با محبتن  هاپو های منو ببین  اکثرشون در حال مرگ بودن و امدادشون کردم

ووووووشیییییییییی چقدر نازن

کدوم شهری؟میتونیم سرپرستی یکی دوتاشونو قبول کنیم؟

آخه خیلی نازن ببین چقدر کیوتن دلم خواااست

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  

واکسناشو ببر بزن

پشت کوه‌ها سایتی است، که در آن مغزها رو به تحجر باز است. دست هر کودک ده ساله‌ی سایت، گوشی هوشمند است. مردم سایت به یک کاربری چنان می‌نگرند که به یک طعمه، به یک خواب عمیق. کپی کردن شعر من ممنوع است.
وای عزیزم خودتی؟خیلی خوبه که ازشون نمیترسی آفرین بهت،من از یه پرنده هم میترسم چه برسه به سگ و گربه

سعی کن کم کم ترسو بزاری کنار

چون اینجوری یکی از لذتای دنیا رو از دست میدی

جدی میگم

پشت هر اکانت مجازی،قلبی درحال تپیدنه؛پس مواظب حرفامون باشیم.💙
خدا بهت توان بده عزیزم من پنج روزه سگمو از دست دادم بر اثر سرطان داغون ترینم

عییب نداره پیش میاد دیگه 

منم چند سال پیش یه سگ نابینا امداد کردم اسمشو گذاشتیم پاپت 

به قدری داغون بود که حتی دامپزشک رغبت نمی‌کرد درمانش کنه می‌گفت باید یوتانایزش کنیم ولی قبول نکردم

چند ماه بهش رسیدگی کردم تا حسابی خوب و قشنگ و شنگول شد 

خیلیم باهوش بود با اینکه نابینا بود اما محال بود مسیری رو اشتباه بره یا بخوره به در و دیوار و اینا

ولی سه سال بعد در اثر همین سرطان مرد بچم 

Having fun while stuck in life

اونایی که سگ یا حیوون خونگی دارن عکساشونو بزارن 

من خیلییی دوست دارم ولی میترسم بخرم نتونم صاف مراقبت کنم چون خیلیم خونه نیستم درگیرم واسه همین برام جور نمیشه 

حس افسردگی دارم آخه چقدر کیوتنننن

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  
تو یه روز عضو شدیم😂

ولی تو فعالیتت از من بیشتره  من ادم خسته ایم   

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست                                                                                                  (کاربری سوم)

نه چرا بترسم 

من از آدما بیشتر میترسم تا حیوانات 

من وارد پناهگاه که میشم یهو ۲۰-۳۰ تا سگ بدو بدو میان سمتم 

به حدی هیجان زده و خوشحال میشن و می‌چسبن به من که بعضی وقتا میوفتم رو زمین نمیتونم بلند شم 

چون اینو میفهمن و درک میکنن که در حال مرگ بودن و من نجاتشون دادم و اینو درک کردن

ماها اکثرا فکر میکنیم حیوونا نمیفهمن حالیشون نیست یا قصد آسیب رسوندن به ماها رو دارن در حالی که اینطور نیست.

مثلا همین پلنگی که چند روز پیش کشته شد اگر مردم اونطوری دورش جمع نمیشدن و سروصدا نمیکردن و سوت نمیزدن اون حیوون احساس خطر نمیکرد که رفتار تهاجمی نشون بده و نشه گرفتش

عییب نداره پیش میاد دیگه  منم چند سال پیش یه سگ نابینا امداد کردم اسمشو گذاشتیم پاپت  به ...

همدمم بود همه کار کردم که بمونه شیمی درمانی،کورتون درمانی، بچم طاقت نیاورد،😭😭😭

سعی کن کم کم ترسو بزاری کنار چون اینجوری یکی از لذتای دنیا رو از دست میدی جدی میگم

واقعا نمیتونم،بابام عروس هلندی خریده،دیروز از قفس در اومدن من داشتم سکته میکردم،تمام بدنم میلرزید

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
نه چرا بترسم  من از آدما بیشتر میترسم تا حیوانات  من وارد پناهگاه که میشم یهو ۲۰-۳۰ تا س ...

واییی خوش به حالتون،خیلی حس خوبیه 

اره سگا بسیاررررر قدر شناس و وفادارن

قضیه پلنگ چیه؟؟؟؟

ووووووشیییییییییی چقدر نازن کدوم شهری؟میتونیم سرپرستی یکی دوتاشونو قبول کنیم؟ آخه خیلی نازن ببین چ ...

تهرانم 

زیاد هستن کسایی که اسپانسر میشن هزینه این بچه هارو پرداخت می‌کنن براشون غذا و وسیله و اسباب بازی و اینا میارن یا بهشون سر میزنن اما اینکه سرپرستیشونو بگیری و ببری خونه نه نمیشه چون اینا همشون یه مشکل و بیماری ای دارن 

حالا یا معلولن دست و پا ندارن یا نابینا هستن یا مشکلات داخلی دارن و باید تو پناهگاه تحت نظر و رسیدگی های خاص باشن 

مثلا همون سگ قهوه ایه که منو بغل کرده اسمش سانیه اون مشکل قلبی داره 

یه کم بیش از حد بازی و بدو بدو بکنه یهو میوفته رو زمین باید دکتر بیاد بالای سرش