2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا خیلی نااازن😍من که عاشق این سبکم،به خصوص که با چوب ساده باشه نه رنگی

همون دیگه سادس ۵تومن نمیارزه

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
۵ و ۵۰۰ گفته میزنه  ارزون ترم میشه پیدا کرد

قیمتش زیاده ولی قشنگه 

من فک کردم ۱وخورده ای باشه

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
چرا هست برا همین اول پرسیدم قشنگه یا نه پولم حیف نشه 

به نظرم پولت حیف میشه 

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
همین که خوشگل باشه برام کافیه 😁

🤷🤷

نه بابا  تمام چوب یک و خورده ای چی میدن 😑

خب تمام چوب باشع همین حدودا قیمتشه 

الان میز و صندلی بزرگ ۵ و ۶ تومن بنظرم زیاد گفته بهت حالا بازم بپرس قیمت های مناسب تری پیدا میکنی

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
خب تمام چوب باشع همین حدودا قیمتشه  الان میز و صندلی بزرگ ۵ و ۶ تومن بنظرم زیاد گفته بهت حالا ...

اره دوستم ناهار خوری گرفته ۴نفره۹تومن  جنسشونم خوبه