s_delaram_dayan_s مدیر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 26 پست میدونم خیلی اذیتتون کردم هرروز تاپیک میزنم ولی واقعا نگرانم دوس دارم کسی ک تجربشو داره بهم امیدواری بدهامروز۱۶روز میگذره بازم بی بی زدم مثبت شد یعنی دیگه مثبته؟ به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان) 1401/02/08 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 انقدری که تو وقتت و پولت ریختی برای بی بی چک میدادی برای یه ازمایش زودتر متوجه میشدی! میگم زوده نشون نمیده۳روز دیگه مونده به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 خب یعنی هنوز موعد پریود نرسیده قبل اینکه پریود بشی زدی ؟علائم نداری ن۳روز دیگه میخوامچرا معده درد شدید با حالت تهوع ولی کم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
وربها عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 1508 پیش دکتر بود دارو بهم داد امپول ازاد سازی منظورمه اوکی عزیزم مبارک من رو هم دعا کن
mrymaz13 عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 405 میگم زوده نشون نمیده۳روز دیگه مونده خوب پس بی بی چک زدن هم مسخرس دیگه برای چی پولتونو میریزین دور وقتی یکبار میتونین با ازمایش متوجه بشین
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 اوکی عزیزم مبارک من رو هم دعا کن فداتشم حتما انشالله روزی همه منتظرا واسه منم دعا کن کاذب نباشه به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 خوب پس بی بی چک زدن هم مسخرس دیگه برای چی پولتونو میریزین دور وقتی یکبار میتونین با ازمایش متوجه بشی ... شنبه میرم🤕 به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
majsgh7975401 عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 451 ن۳روز دیگه میخوام چرا معده درد شدید با حالت تهوع ولی کم انشالله که بارداری عزیزم توکل به خدا ولی خیلی بهش فک نکن که اگه خدایی نکرده کاذب بود حالت بد بشه بیخیال باش
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 انشالله که بارداری عزیزم توکل به خدا ولی خیلی بهش فک نکن که اگه خدایی نکرده کاذب بود حالت بد بشه بیخ ... نمیتونم خودمم ب شوهرم گفتم دلمونو خوش نکنیم ولی بعد یادمون میره ذوق میکنیم😞مرسی گلی به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
majsgh7975401 عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 451 نمیتونم خودمم ب شوهرم گفتم دلمونو خوش نکنیم ولی بعد یادمون میره ذوق میکنیم😞مرسی گلی امیدت به خدا باشه انشالله بارداری عزیزم چند وقته منتظر نی نی هستی
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 امیدت به خدا باشه انشالله بارداری عزیزم چند وقته منتظر نی نی هستی فداتشم ممنون،ی سال و خورده ای به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
majsgh7975401 عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 451 [QUOTE=235291672]فداتشم ممنون،ی سال و خورده ای [/QUOقربونت عزیزم ❤️🤲انشالله مثبته
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 [QUOTE=235291672]فداتشم ممنون،ی سال و خورده ای [/QUOقربونت عزیزم ❤️🤲انشالله مثبته مرسی گلم⚘❤ به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)