2777
2789
عنوان

عدالتِ خدا...!!! 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 19 پست
جواب قسمت دوم سوالتون؛ بله. ببینید میگم؛ اگه یزید تیر به گلوی حضرت علی اصغر زد؛ خدا با عدالتش می ...

توحید، عدل، نبوت، امامت، معاد.

اصول دین هست هااااا

اینجوری حل نمیشه، باید قطعا کتابی مطالعه کنید.

و توجه داشته باشید که اگر شکی در عدالت خدا در کاربران القا شده، مسئولید هااااااا.....حذف کنید این تاپیکو...بعد مطالعه.

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
توحید، عدل، نبوت، امامت، معاد. اصول دین هست هااااا اینجوری حل نمیشه، باید قطعا کتابی مطالعه کنید. ...

یکی از مهم ترین توصیه های خدا که تو قرآن هم اومده؛

تشویق به تعقل و فکر کردنِ...

هر وقت جواب قانع کننده ای پیدا کردم؛ تاپیک رو حذف می کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از مهم ترین توصیه های خدا که تو قرآن هم اومده؛ تشویق به تعقل و فکر کردنِ... هر وقت جواب قانع ک ...

از طرف ما تشویق همه به تعقل صحیح نیست، چرا که برخی ها حال مطالعه و تفکر و... ندارن و این شک در وجودشون بدون حل و تفکر باقی می مونه. جواب قانع کننده هم شاید برای شما قانع کننده و برای فرد دیگه قانع کننده نباشه! 

اگر بنا باشد که مسئله عدالت خدا برای خودمون حل بشه، تشکیک دیگران خوب نیست، ولی اگه شما اینجور مایلید، مانعی نیست، هر طور صلاحه.

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
از طرف ما تشویق همه به تعقل صحیح نیست، چرا که برخی ها حال مطالعه و تفکر و... ندارن و این شک در وجودش ...

با احترام؛

از طرف ما تشویق همه به تعقل صحیح است.

پیش دانشگاهی که بودم خییلی ازین جور سوالا واسم پیش میومد؛ یه روز یه مشاور اومد دبیرستانمون و سر کلاسِ ما...

تیپ و ظاهرش امروزی و چهره اش آرایش کمی داشت... یعنی ظاهرا با اون چیزایی که تو معیار من از مذهبی بودن بود؛ منافات داشت...

گفت؛ از امروز ازتون می خوام برید روزی یه صفحه قرآن بخونید با معنی... رو تک تک جمله های اون صفحه فکر کنید و اگه جمله ای به نظرتون مشکوک و مشتبه بود یا معنیشو نمیفهمیدید؛ نترسید! یه جا یادداشت کنید و برید، دنبالش...

من دو سه روز اول این کارو کردم و خییلی گییج بودم که چی درسته چی غلط...

یه شب وسط همین خوندن قرآن یه چیزی اومد تو ذهنم که تا آیه ( بگو من همین جا هستم و از رگ گردن به شما نزدیکترم) رو خوندم انگار خدا جواب اون سوالم رو داد... یه جوری! دلم آروم شد...

می خوام بگم آدم پا تو راه تفکر بذاره؛ خدا دستشو میگیره...

پذیرفتن بی علم؛ در شان انسان نیست.

با احترام؛ از طرف ما تشویق همه به تعقل صحیح است. پیش دانشگاهی که بودم خییلی ازین جور سوالا واسم ...

خوب بود.

متشکرم از همراهیتون.🌹🍀🌹

ان شا الله در راه تفکر و تعقل نهایت موفق رو کسب کنید.