2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلد نیستم کار کنم با دماسنج جیوه ای 

کاری نداره که اول تکونش بده مایع بیاد پایین 

بعد بذار زیر بغل بچه بمونه بعد بردار با دقت نگاه کن سطح جیوه هر کجا بود میشه دمای بدن

یه دماسنج دیجیتالی هم بگیر راحتن 

بلد نیستم کار کنم با دماسنج جیوه ای 

بذار دو دقیقه زیر زبونش،اگه کوچیکه زیر بغلش،بعد در بیار دستت نخوره به اون قسمت جیوه پایینش،وسطش رو حوالی 38اینا نگاه کن زاویه اش رو کم کم بچرخون یجایی خط جیوه رو میبینی ،بچه کوچیکه داری کاش دماسنج دیجیتال میگرفتی

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
ممنون عزیزم الان انجام میدم 

عزیزم شما فردا تو ختم 60تا یاسین هدیه به حمزه اسمتون رو تو لیست نوشتم و سهم شما فقط یدونه هستش و از اذان صبح تا یک ساعت قبل غروب افتاب فرصت دارین بخونید انشالله حاجت روا شین  یادتون نره چون اسمتون تو لیست رفته وگرنه تعداد کم میشه ختم خراب میشه 

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*
عزیزم شما فردا تو ختم 60تا یاسین هدیه به حمزه اسمتون رو تو لیست نوشتم و سهم شما فقط یدونه هستش و از ...

سلام عزیزم 

من سوره یس رو خوندم تو حرم امام رضا به نیت حاجت روایی شما و همه دوستان 

حاجتتون روا ان شاالله 🌸

سلام عزیزم  من سوره یس رو خوندم تو حرم امام رضا به نیت حاجت روایی شما و همه دوستان  حاجت ...

حاجت روا بشین عزیزم تو حرمی برا من دعا کنننننن دارم جدا میشم پنج شیش تا مریضی دارم از ته دل دعام کن دلم خونه  فدااااات شم قربون امام رضا بشم من چقد دلم خواستتت

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*
حاجت روا بشین عزیزم تو حرمی برا من دعا کنننننن دارم جدا میشم پنج شیش تا مریضی دارم از ته دل دعام کن ...

خیلی ممنون عزیزم

خیلی به یادتون بودم و دعا کردم 

ان شاالله حاجت روا بشین 🌸🌸

ان شاالله بطلبتون آقا به زودی 

یه دختر خانمی هستش 

تو یه روستای دور افتاده زندگی میکنن یکی از اشناها هستن 

بیست سالشونه دختره پدرشون فوت شده با مادرشون زندگی میکنن 

دوتایی میرن راه پله و اینا تمیز میکنن هیچوقت ندیدم برای عید لباس موقر و خوبی تنش باشه بنده خدا 

اگر لباسی دارید ک مناسب باشه ک نمیخواید خواهش میکنم بدید به این دختر ثواب داره 

پول نقد ندید اصلا چون ممکنه شک و شبه به‌وجود بیاد 

اگر خواستید لباسی براشون بفرستید درخواست دوستی بدید تا آدرس بدم بهتون 

دم عیده دل یک نفرم ک شاد بشه کلی برکت میاد تو سفره هاتون