2777
2789
عنوان

مسافرت به مشهد ۱۰۰۰کیلومتر با ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلیطای قطار همه رزروه

خب این طوری زیاد نمیتونین که بمونین مشهد 

حیفه این همه راه بری و زود برگردی 

بازم اگر مشکلی نداری با این مورد به فکر شیطنت بچه ها نباش خسته میشن از مسیر میخوابن 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

وای با ماشین با دو تا بچه خورد میشد بخواید برید این همه راه باید کلا تو راه باشین که بعد جاده ها هم ک شلوغه حداقل با قطار برید که مجهزتره ایمنتره و امکانات بهداشتی مثل دستشویی داره.البته نظر  منه

از اهواز با ماشین؟

اره گلم هرساله میریم شده سالی دوبار هم میریم 

خیلی خوبه البته اگه آدم خوش مسافرتی باشی و مسیر درست و انتخاب کنید

شما از کجا میخای بری 

ما رفت و برگشتمون ۴۰۰۰کیلومتره 

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
خب این طوری زیاد نمیتونین که بمونین مشهد  حیفه این همه راه بری و زود برگردی  بازم اگر مش ...

شهر شوهرم ۴۰۰کیلومتر راهه.دریغ از یه پلک زدن بچه ها.اصلا نمیخوابن تو ماشین

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
منم عاشقه هواپیما کوپول خواهر؟

خب در اون صورت برو عزیزم خوش بگذره بین راه استراحت کنید 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

بیا عزیزم چهار روزم زمان‌کمی نیست ضمن اینکه هوا عالیه 

لباس گرمم بردارین مشهد روزا گرم شبا سرده هنوز 

من چی بگم برای ای وی افم تقریبا هر ماه ی بار میام تهران‌واقعا در عذابم تو رفت وامد انقد با ماشین رفتیم‌واومدیم اگر بگم شب راه افتادیم صبح تهران رفتم دکتر بعد دکتر بدون استراحت راه افتادیم سمت مشهد عذاب کشیدما جدیدا با هواپیما میرم ولی گاهی یهویی میشه نیست بلیط مجبوریم با ماشین بریم‌وبیاییم 

کی بشه دیگه نیاز نباشه برم دکتر