2777
2789
عنوان

از حضرت عباس حاجت گرفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 73 پست
سلام عزیزم من نماز ظهر و عصرمو هنوز نخونده بودم.قبل اینکه بخونم این پیام شما رو دیدم.بعد از نمازم دع ...

برامنم دعا میکنی تاپیکامو ببین خیلی درتنگنا هستیم 

لایک نکنید .توروخدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم البته اون حاجتی که نذر حضرت ابوالفضل کردم چیز دیگه بود که برآورده نشد 

ممنمچیرای مختلف نذر کردم هنوز نشده،انشالله میشه،دیر میشه دروغ نمیشه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
سلام عزیزم من نماز ظهر و عصرمو هنوز نخونده بودم.قبل اینکه بخونم این پیام شما رو دیدم.بعد از نمازم دع ...

سلام عزیزم ان شاالله حاجتت رواباشه منم ان شاالله تا دوهفته دیگه عازم کربلام اونجا دعات میکنم🌹کنارحرم خودحضرت عباس🌹مرسی دعام کردی🌹🌹ولی نماز صبحم این کارو تکرار کن اثرش معجزه اساس

من نمیتونم ببینم گوشیم فیلم نمیاره .میشه لطف کنی اینجا بگی .

چشم عزیزم 

آقاعه گفت که من قبلا بچه بودم یه آقایی بهم سیلی زده بعد هم شهید شده گفتم که حلالت نمیکنم ... گفت کینه ای نبودم ولی گفتم که چون شهیده جاش صد درصد بهشته از این طرف اگه حلال نکنم یه واسطه خوب برای دنیای آخرت من هم میشه 

گفت داشتم گریه میکردم (چون توی آی سی یو بود ۵۷ روز و مادرش خیلی اذیت میشد)و نخواستم گریه ها و عذاب مادرم رو ببینم .

بعدش یهو همون آقا که شهید شدن میاد کنارش میگه که من همونیم که بچه بودی بهت سیلی زدم و حلالم نکردی 

از خدا و حضرت ابوالفضل العباس خواستم که بیام ازت حلالیت بطلبم و اگه حلال کردی از ته دل خود حضرت عباس حاجت تو رو بده 

مرده میگه باشه حالا که به نفع منه باش و حلال میکنه  شهید هم میگه اینطور نمیشه باید از ته ته دلت حلالم کنی و میره .

مرده هم واقعا حلال میکنه ...و شروع میکنه به گریه یهو میبینه مردی دستش رو میزاره رو سرش روشو که برمیگردونه رو به آقاهه میگه یااااابوالفضل !(بعد گفت که به قدری زیبا بودن که شوک شدم و زیباییشون قابل وصف نیست  )  گفته که من برادر امام حسینم .. مرده میگه نه تو دروغ میگی اصن مگه میشه من این همه به باب الحوائج التماس کردم ولی بیفایده بود  ...در نهایت میفهمه که واقعا حضرت ابوالفضل هست .حضرت میگن تو رو به خدا با این باب الحوائج گفتن منو شرمنده مادرم نکن فقط اسم خودم رو بگو ....در نهایت بعد چند گفتگو حضرت ابوالفضل روح مرده  رو بغل میگیره میزاره روی جسمش و مرده با حالت تشنج به این دنیا بر میگرده 

ببخشید حالا زیاد دقیق نگفتم❤❤❤

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

چشم عزیزم  آقاعه گفت که من قبلا بچه بودم یه آقایی بهم سیلی زده بعد هم شهید شده گفتم که حلالت ن ...

الهی خیر ببینی ازصبح تا حالا میخواستم ببینم چی شده 

لایک نکنید .توروخدا 
سلام عزیزم ان شاالله حاجتت رواباشه منم ان شاالله تا دوهفته دیگه عازم کربلام اونجا دعات میکنم🌹کنارحر ...

وای عزیز دلم ممنونم فدات.اسمم مهشيد 

لطفا کربلا و به خصوص کنار حرم حضرت عباس ع دعا کن امسال انشاالله به خواست خدا يه ازدواج عالی داشته باشم. 

بازم ممنون. 

برای تعجیل در فرج امام زمانمون صلوات 
الهی خیر ببینی ازصبح تا حالا میخواستم ببینم چی شده 

قربونت برم❤❤❤  

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!