2777
2789
عهه ماهم این رسم وداریم بهش میگیم دوست دوست دوسته علی یاره علی میریم دره خونه همسایه ها یافامیل خورا ...

آره همونه😁

کدوم شهری ؟ مایزدیم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عههه نبابا😂😂 چطوری همشهری میگم این رسم واسه یزده فک کنم فقط مایزدیا این رسمو داریم 

عه شماهم یزدی هستی؟ 😁چه خوب .من یزدی زیادندیدم توسایت .کلا شاید۷.۸نفرباشن 

حدس زدم یزدی باشی چون جای دیگه نشنیدم این رسمو

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

این رو شنیدم که شب قدر حاصل جمع این شب ها یعنی شب نوزدهم و شب بیست و یکم و شب بیست و سوم است و شب بیست و هفتم رو هم جزو شب های قدر می دونند هرچی که هست این چهار شب به هم ربط دارند و گویی که باهم شب قدر اصلی رو تشکیل می دهند این چهار شب رموزی دارند که هر کسی نمی تونه رمزگشایی کنه از امام زمان مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف بخواهیم کمکمون کنه یاریمون کنه چون امضای تقدیر یکساله مون دست آقاست بسپاریم به دست های مهربونش به قلب شکسته و نازنینش 

جایی خوندم که بعضی ها که خیلی سیمشون وصله هر شب رو در طول سال شب قدر می گیرند به امید اینکه بالاخره یکی از این 635 شب، شب قدره خوشا به سعادتشون و همتشون 

شنیدم که نیت کن مثلا هر روز سوره مبارکه قدر رو در طول یکسال بخونی می تونی در قنوت نمازهات بخونی یا هر ساعتی از روز یا اینکه هر روز دعای فرج آقامون رو بخونی به مدت یکسال به این نیت که شب قدر رو درک کنی و خدای مهربون توفیق عبادت و بندگی و درک شب قدر رو در این یکسال بهت بده 

التماس دعای فراوان 

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
عه شماهم یزدی هستی؟ 😁چه خوب .من یزدی زیادندیدم توسایت .کلا شاید۷.۸نفرباشن  حدس زدم یزدی باشی ...

اره عزیزم ولی مهریز ساکنیم منم زیاد ندیدم شمارا که دیدم مثل بچه هاذوق کردم😂 

اره عزیزم ولی مهریز ساکنیم منم زیاد ندیدم شمارا که دیدم مثل بچه هاذوق کردم😂 

😍😂😂