2777
2789

باهم بیرون میرن..فک کنم شوهرم پیشنهاد رابطه ی ج هم داده بهش...

چون شوهرم منو دوس نداره.

منم سکوت کردم..نمیدونه که میدونم.

فعلا سکوت کردم تا شرایطم یه طوری بشه بتونم جدا شم.

من۲۳ سالمه.

بچه هم ندارم.

بچه ها یعنی آیندم خراب شده؟؟

دیگه نمیتونم خوشبخت بشم؟؟

خیلی افسردم😔💔

وقتی دوست نداره مجبوری بمونی؟از ۲۳ سالگی ب خیانت فکر کنی دیوونه میشی

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرانتونی خوشبخت بشی مگ طلاق چیه از نظر من اصلا طلاق چیزخجالت اوری نیست فقط درس بخون برو سرکار برا خودت مستقل باش 

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

خب واقعا اگر آنقدر خیانتش واضحه و براتون قطعی شده خب ادامه ی زندگی چه فایده داره 

بایک مشاور مشورت کنید 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

حالا مراقب باش این وسط بیماری جنسی ازش نگیری 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

نه لزوما من خیلی از مردها و دیدم خیانت کردن و تموم کردن و برگشتن پیش زن و بچه 

اگه بتونی کنار بیای زندگیت خراب نشده ولی اگه نتونی و روحی تحمل نداشته باشی آره دیگه باید تمومش کنی 

ولی ازدواج با دوستی فرق داره مراقب باش میدون و خالی نکن

مهرت رو بزار اجرا عزیزم .شما ک بچه نداری

پس موندن تو این زندگی ک همسرت هم میلی بش نداره برگ بردنس برا شما و راحت میشی..جونی میتونی زندگی جدید بسازی ..چرا باید عمرت تلف بشه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

همین که بچه نداری خیلی خوبه.به روش نیار که روش تو روت باز میشه و فردا یهو دیدی برش داشت آورد جلو روت بردش تو اتاق.تحوسل نگیر و دنبال این باش که مدرک جمع کنی برا درخواست طلاق و جدا شی.هنوز سنی نداری که غصه بخوری....

طلاق هم به معنی خراب شدن آینده نیست.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز