2777
2789
عنوان

کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 22 پست
بچه یه سال اول سخته دیگه، یکم بزرگ شد میتونی بری، یا نهایتا ۳،۴ روز بزاری خونه مادر یا خواهر دوتایی ...

آخه یه پسر ۵ سالم دارم🥴

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سخت نگیر، بخوای میشه، نهایتش دوتایی میرین دیگه بچه هارو بزاری پیش خانواده یا پسرتو ببر کوچیکه رو ب ...

آره دیگه مجبورم اونجا یکاریش بکنم☹️

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
من الان میشم عالیه پارسال تو تابستون اومدم مردممم وای الان خیلی خوبه  خرداد هم فکر می کنم بد ...

الان نمیتونم برم باردارم تا قبل ۳ماهم سفر نمیرم 

احتمالا بزارم برا پاییز ک ۷  ۸ ماهم بشه

خرداد کیش خیلی گرمه

آبان آذر دی بهمن اسفند خوبه

من خودم بندرعباسم خیلی گرمه

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!