2777
2789
عنوان

@نی_نی_یار_شب

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 77 پست
زده زن که کجاش مرده

مرده 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار شب فقط این یه جمله رو بلده🤣🤣

این جمله نیاز به جا و مکان درست داره.

وقتی به دین و اعتقادات به راحتی اجازه میدن توهین بشه و میاد طرف اونو میگیره، شک ندارم خدا جواب اینکارشونو میده، این سایت برای هیشکی نمیمونه ولی هم توی این دنیا و هم اخرت باید جوابگو باشه

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

من هیچ وقت به هیچ عنوان به خودم این اجازه و جسارت رو نمیدم که در مورد حجاب لباس پوشیدن نماز خواندن روزه گرفتن مذهب و طرز فکر کسی نظر بدم 

یعنی خودمو در حدی نمی‌بینم که برای زندگی و طرز فکر بقیه تعیین تکلیف کنم در حالیکه خودم در از گناه و اشتباه و کم کاریم

میدونستی آقاست؟ دیشب فهمیدم عکسشو هم گذاشته بود😂

نه زنه

نی نی یار ۵ گفت خانمه

خیلیم زحمت کش ومهربونه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
میدونستی آقاست؟ دیشب فهمیدم عکسشو هم گذاشته بود😂

اه من همش بش میگم عزیزم نی نی یار جونم 😑میگم چقد شیش میزنه نگو مرده😑😂

الان میاد منو میترکونه😂😂😂

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
دروغ میگی!من از این به بعد شبا نباید بیام سایت😂😂💔

اتفاقا نی نی یار شب از همه نی نی یارا مهربون تره دیدی هیچکس رو بدون تذکر نمیترکونه، روزا یه حرف بزن تقی میترکی اتفاقا من تاپیکای منشوریمو میذارم شبا میزنم میاد میگه ببند میگم چشم😂

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
اه من همش بش میگم عزیزم نی نی یار جونم 😑میگم چقد شیش میزنه نگو مرده😑😂 الان میاد منو میترکونه😂😂 ...

نه بابا ایقد مهربونه و منطقیه بدون تذکر تا حالا کسی رو نترکونده

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰