2777
2789
کاش یه مبلغ پول میدادم تو ساخت بیمارستان یا مسجدی چیزی که دائم ثواب براشون فرستاده شه 

منم نیت کردم هر دفعه یمقدار پول پس انداز کنم چند گرم طلا بخرم هدیه کنم برای توسعه ی حرم امام رضا علیه السلام به نیت کسانی که امکان حلالیت گرفتن ازشون ندارم

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

نه متاسفانه باهم الان قهریم این کاری هم انجام دادم مال دوران بچگیم هستش حتی نمیدونم کلاس چندم ابتدای ...

اگه بتونید بهانه ای پیدا کنی خودتو بشکنی آشتی کنی هم ثواب اونو بردی هم شاید راهی پیدا کنی حق الناس رو ادا کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭😭کاش میمردم کارم به اینجاها نمیکشید

هممون گرفتاریم خواهر،،،هر کدوم بنوعی،،،تا جایی که برامون امکان داره باید تلاش کنیم..‌‌.

اگر هم امکان مالی نداری میتونی هر ماه ختم قرآن و استغفار کنی به نیت حق الناس

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

اگه بتونید بهانه ای پیدا کنی خودتو بشکنی آشتی کنی هم ثواب اونو بردی هم شاید راهی پیدا کنی حق الناس ر ...

دوستی اون با ما نمیکنه پیش قدم شدیم قبول نکرد از این میترسه اون دنیا اصلا حلال نمیکنه شده خوره جونم از فکرش اصلا در نمیام 

انشاءالله که دینتو بتونی ادا کنی

ان شاءالله 🤲

همچنین شما و همه ی دوستان

هممون گرفتاریم خواهر،،،هر کدوم بنوعی،،،تا جایی که برامون امکان داره باید تلاش کنیم..‌‌. اگر هم امکا ...

واقعا‌من دلم نمیخواست وارد این راه بشم که حقی بیفته گردنم 

یادمه دوستام که غیبت میکردن من بحثو عوض میکردم نمیدونم یهو چیشد

دوستی اون با ما نمیکنه پیش قدم شدیم قبول نکرد از این میترسه اون دنیا اصلا حلال نمیکنه شده خوره جونم ...

زنگدبزنید از دفتر مرجعتون بپرسید ناامید نباشید از رحمت خدا انشالله که راهی هست قطعا..

‌بچها با رد مظالم صدرصد بخشیده میشم؟؟ 

رد مظالم برای دیون مالیه عزیزم

حالا وقتی تو عالم نادونی یه کاری کردی حق ناس شده الان میخوای جبران کنی ولی هیج رقمه روت نمیشه بگی و اینکه بگی میخوام جبران کنم باید چکار کرد؟

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
حالا وقتی تو عالم نادونی یه کاری کردی حق ناس شده الان میخوای جبران کنی ولی هیج رقمه روت نمیشه بگی و ...

خواستگار داشتم گفتم نمیخوام ازدواج کنم بعد گفتم هر چی بابام بگه بابام راضی شد گفتم‌نمیخوام‌ یعنی دیگه عاشق شده بودم اونم هنوز دوسم داره و درد میکشه

خواستگار داشتم گفتم نمیخوام ازدواج کنم بعد گفتم هر چی بابام بگه بابام راضی شد گفتم‌نمیخوام‌ یعنی دیگ ...

مشکل تو نیست..تو باید پی دلت میرفتی..اگرم پی دلت نمی رفتی و بخاطر دل اون آقا باهاش ازدواج میکردی مدیون خودت میشدی..اینجوری نگاش کن

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏