2777
2789
فکر نمیکنم توی قوانین سایت نوشته بود۱۳ ساله ها حق ورود ندارنا😂😉  درسته ۱۳ سالمه ولی بیشتر از ...

نوشته شده و حق ورود ندارید

بالای ۱۵ سال مجازه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما خودت آقا هستی و چندان سنی هم نداری اینجا برات چ جذابیتی دارع؟😐

امم من بیشتر درباره ازدواج و مسائل زندگی مشترک مطالعه میکنم و برام جذابه چیزای زیادی هم واقعا یاد گرفتم 

اینکه نمرم خوبه باشه همه دوستم داشته باشن و مامانمم انقد نگه کمکم کار کن😂

برات مهمه تو این سن نظر پسرا و .‌‌..‌ هم این سوال رو بخاطر دختر یکی از اقوامم میپرسم که تقریبا همسن شماست

اینکه نمرم خوبه باشه همه دوستم داشته باشن و مامانمم انقد نگه کمکم کار کن😂

پس دخترخوبی باش ودرستوبخون هم نمرت خوب میشه هم مامانت راضی میشه

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
برای شما چ جذابیتی داره؟ خا سرگرم میشیم حوصلمون سر میره 😂

عزیزم من 28 سالمه میخونم یه تجربه میشه برام یه کمک میشه بهم خودم یه کمکی میکنم 

ولی وقتی 13 سالم بود والا نمیدونستم شوهر چیه که مسائل مادرشوهر و خواهر شوهر و خیانت و این چیزا برام جذابیتی داشته باشه😀

عزیزم من 28 سالمه میخونم یه تجربه میشم برام یه کمک میشه بهم خودم یه کمکی میکنم  ولی وقتی 13 سا ...

اون زمان زمان قدیم بوده گل 

الان زمونه عوض شده 

دیدم دخترای۱۱ یا۱۲ ساله هم میان اینجا 

درسته برای من این مادر شوهر و فلان این تاپیک ها جذاب نیست ولی تاپیکای حس خوب،درد و دل،تاپیکایی که راجب استایل و مدل مو هست؟اینا هم برام جذاب نیستن؟؟هستن 

من برای این ها اینجام و تاپیکای خودمو میزنم