2777
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 68 بازدید | 22 پست
خیر باشه بی بی چک گذاشتی؟ چون چهار روز تاخیر داری، زود معلوم میشه که چه خبره
یا امام رضای غریبم...بعد دوسال انتظار،شب تولد خواهر بزرگوارت دل منو شاااااااااااد کردی...همیشه و همیشه شگرگذار این موهبت الهی خواهم بود....دل همه منتظرهاااااااااا رو شادکن...الهی آمین
ترشحات بی رنگ هم زیاد دارم جدیدا همین الانم ه درد میکنه کمرم
روزگارا که چنین سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند لیک باور دارم دل خوشی ها کم نیست زندگی باید کرد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر من مهر عمل کرد یک ماه و دو هفته دارو خورد من ناخواسته باردار شدم.الانم 14 هفتمه.داروهاشم ویتامین ای و پنتوکسی فیلین و ال کارنتین بود
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...
درگیر علایم نباش عزیزم فقط بی بی چک و آزمااااااااااااایش خون مثلا من به شخصه هیچ علایمی نداشتم فقط 2 روز تاخیر همین
یا امام رضای غریبم...بعد دوسال انتظار،شب تولد خواهر بزرگوارت دل منو شاااااااااااد کردی...همیشه و همیشه شگرگذار این موهبت الهی خواهم بود....دل همه منتظرهاااااااااا رو شادکن...الهی آمین
مبارک باشه شینا جون چه باااااااااااااااااااحال شد داستان شما
مبارکت باشه شینا جون خداروشکر ایشالهسلامتی بغلش کنی
روزگارا که چنین سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند لیک باور دارم دل خوشی ها کم نیست زندگی باید کرد...
مبارکت باشه شینا جون خداروشکر ایشالهسلامتی بغلش کنی
سلامت باشید دوستای گلم.اره من دکتر همسرم گفت رحمت خیلی قویه چون من با اون وضع شوهرم قبل عملش هم یکبار باردار شدم که چون اسپرم ضعیف بود سقط شد.دکتر گفت گیرایی رحمت بالاست اما من تازه میخواستم دی و بهمن اقدام کنم بعد گفتم بزار باشه بعد از عید که یهو اذر ماه حامله شدم
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...