2777
2789
عنوان

داداشم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 119 پست
شوهر دارم به چه گلی بیام کراش بزنم رو داداشت🙄😂🤧

عزیزم شوخی کردم😁

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😥😥😥😥😥😥این چند سالشه که نامزد هم داره.خییییلی نوجوونه.

اره خب گفتم که تو اقوام ما دختر زود ازدواج میکنه و پسر هم زود 

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
😂😂😂 بفرس عکسشو

نمیشه ک اما توصیفش میکنم 😂😂

قد بلند حدود 188 چار شونه هیکلی 

چشاش عسلی درشتت مژه ها بلند ابروهای پر کلفت انگار برداشته ک فقط وسطش تمیزه 

دماغ کوچیک لبای بزرگ خیلی خوش فرم خوش تیپم هس اما بیکار بی عار پول تو جیبیش از بابام میگیره😂

میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید. 
من..یه قد بلند با عینک آفتابی و چشم ابرو مشکی و هیکل ورزشکاری

عزیزم ورزشکار باشگاه میره

واقعا نمیبخشمت چرا نگفتی من پرتقال و چاقومو بندازم زمین دستمو بریده بودم تو جواب گو بودی

😅😅

پشمام  دوتا بچه

عزیزم تو اقوام ما دختر و پسر زود ازدواج می‌کنند 

پول ک نداره اخلاقم ک نداره😂

ن ببین فقط با من بده اما با دوس دختر یا زنش بنظرت اخلاقش شخمیه  خب معلومه ن اخلاق بد برا ما شیرین زبونی برا شماها

میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید. 
کراش نزنیم😐 دم شما گرم اطلاع دادی وگرنه الان اسیرش شده بودم😐

عزیزم ببخشید شوخی کردم😁

کوووووووو

نویسنده ۱۴۰۰ قبلم. این بار قویتر اومدم:] تا بجنگم برای رسیدن به هدفم..! ✌🏾 با افتخار #فمنیست :]👑 هی، رفیق! زندگی آسون نمیشه! تو باید قوی تر بشی؛) برای جنگیدن دیگر جانی ندارم اما استخوان های باقی مانده ام شمشیر را زمین نمیگذارند.. =) مکث کن، گریه کن، نفس بکش، اما بعد بلند شو و در قدرت تر ادامه بده✌🏾👑 با افتخار! چند ماهیه از سگ سیاه افسردگی نجات پیدا کردم😃😌🤝برای قبولیم در رشته مورد علاقه م میشه یه صلوات بفرستید؟!:*))) همش دو برابر بر میگرده😃!   درخواست دوستی قبول نمیکنم. 💚