2777
2789
عنوان

داداشم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 119 پست
شوهر دارم به چه گلی بیام کراش بزنم رو داداشت🙄😂🤧

عزیزم شوخی کردم😁

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😥😥😥😥😥😥این چند سالشه که نامزد هم داره.خییییلی نوجوونه.

اره خب گفتم که تو اقوام ما دختر زود ازدواج میکنه و پسر هم زود 

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
😂😂😂 بفرس عکسشو

نمیشه ک اما توصیفش میکنم 😂😂

قد بلند حدود 188 چار شونه هیکلی 

چشاش عسلی درشتت مژه ها بلند ابروهای پر کلفت انگار برداشته ک فقط وسطش تمیزه 

دماغ کوچیک لبای بزرگ خیلی خوش فرم خوش تیپم هس اما بیکار بی عار پول تو جیبیش از بابام میگیره😂

میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید. 
من..یه قد بلند با عینک آفتابی و چشم ابرو مشکی و هیکل ورزشکاری

عزیزم ورزشکار باشگاه میره

واقعا نمیبخشمت چرا نگفتی من پرتقال و چاقومو بندازم زمین دستمو بریده بودم تو جواب گو بودی

😅😅

پشمام  دوتا بچه

عزیزم تو اقوام ما دختر و پسر زود ازدواج می‌کنند 

پول ک نداره اخلاقم ک نداره😂

ن ببین فقط با من بده اما با دوس دختر یا زنش بنظرت اخلاقش شخمیه  خب معلومه ن اخلاق بد برا ما شیرین زبونی برا شماها

میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید. 
کراش نزنیم😐 دم شما گرم اطلاع دادی وگرنه الان اسیرش شده بودم😐

عزیزم ببخشید شوخی کردم😁

کوووووووو

نویسنده ۱۴۰۰ قبلم. این بار قویتر اومدم:] تا بجنگم برای رسیدن به هدفم..! ✌🏾 با افتخار #فمنیست :]👑 هی، رفیق! زندگی آسون نمیشه! تو باید قوی تر بشی؛) برای جنگیدن دیگر جانی ندارم اما استخوان های باقی مانده ام شمشیر را زمین نمیگذارند.. =) مکث کن، گریه کن، نفس بکش، اما بعد بلند شو و در قدرت تر ادامه بده✌🏾👑 با افتخار! چند ماهیه از سگ سیاه افسردگی نجات پیدا کردم😃😌🤝برای قبولیم در رشته مورد علاقه م میشه یه صلوات بفرستید؟!:*))) همش دو برابر بر میگرده😃!   درخواست دوستی قبول نمیکنم. 💚