2777
2789

دکتر گفت تا ده روز فقط وقت داری از شنبه شروع شده ده روز

من هیچی پول ندارم 

غربالگری ۶۰۰ تومن

نمیدونم چه کنم

ما باهم فامیل هم هستیم

تروخدا یه راهی جلو پام بذارید

چه کنم

اگه نرم مشکلی نیست؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان هزینه میکنی واس تا اخر عمر اگه نرفتی خدای نکرده مشکل داشت تا اخر عمر پشیمونی واس خودت ومیمونه و ...

هیچ پولی ندارم هیچکسم نمیده هیچ خیری هم پیدا نشد وقتمم داره تموم میشه چه کنم

خوب از کجا هیچکی بهم قرض نمیده حتی شوهر انترم زندان به خاطر کارایی که با من کرده تو بگو از کجا جو ...

بیمارستان های دولتی چقدر میگیرن ؟؟؟ بیمه نیستین

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️
عزیزم ۶۰۰تومن نداری برای سلامتی جنینت فردا تواین گرونی چجوری میخای بزرگش کنی بیمه تکمیلی کن خودتو چ ...

دارم جدا میشم این بچه هم ناخواسته بوده و اصلا نمیخوامش اما نمیتونمم بندازمش

باباشم که زندان و اصلا هیچ نفقه ای نمیده

چه کنم؟چاره ای دارم؟

بیمارستان های دولتی چقدر میگیرن ؟؟؟ بیمه نیستین

بیمارستان های دولتی خوبن؟نتیجه شون خوبه؟میترسم برم بدرد نخوره 

چون دکترا اونارو قبول ندارن و میگن برید جاهای مطمعن و معتبر چون موصوع مهمیه و یه اشتباه کوچیک باعث خطر میشه

خوب از کجا هیچکی بهم قرض نمیده حتی شوهر انترم زندان به خاطر کارایی که با من کرده تو بگو از کجا جو ...

چی بگم آخه ببین تو شهرتون مرکز خیریه نیست، یا به خیریه مهرآفرین تو اینستا پیام بده ببین کمک میکنن، چون باید حمایت مالی داشته باشید حتما این تازه اول راهه بچه خیلی خرج داره بقیه مخارجشو میخواید چیکار کنید چقدر قرض کنید، کمیته امداد هم یه سر برو

خب این مهمه باید برید چون اگر جنین سندرم داون باشه میفهمن و سقط میکنن 

میدونم برای همینم خیلی برام مهم برم

چون فامیل هم هستیم احتمال مشکل زیاده اما چه کنم

از کجا پول بیارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز