2777
2789
عنوان

چیکار کنم ای خدا بچم وزن نمیگیره اصلا لاغر میشه روز به روز

| مشاهده متن کامل بحث + 3694 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینارو هم بگم بخره بدم بببنم فرقی میکنه

ان شاءالله فرق میکنه.فقط بادام رو یه مدت بده بعد چهار مغز رو شروع کن معدش عادت کنه.بادام روهم پوستشو بکن بعد آسیابش کن نرم بشه 

اگه شیر خودتو میدی هودتم بادام بخور روزی ۱۴ تا

ان شاءالله فرق میکنه.فقط بادام رو یه مدت بده بعد چهار مغز رو شروع کن معدش عادت کنه.بادام روهم پوستشو ...

فک میکنم به خاطر مریضیش بود خیلی کمبود وزن داشت 

موقع تولد ۳کیلو۱۵۰ گرم بود و قدش ۴۸ بود الان قدش ۷۶ هست

یه مامان دهه هشتادی 🥰🙈
سرلاک میدم حریره بادام میدم سوپ و کته میدم آهن و ویتامیناش خارجی هست ایرانی نخورد شیر خشک هم تازگیا ...

چون غذا زیاد دادی وزنش اومده پایین غذا تو این سن یه مدل اونهم یه وعده در روز بیشتر باید شیر بخوره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
فک میکنم به خاطر مریضیش بود خیلی کمبود وزن داشت  موقع تولد ۳کیلو۱۵۰ گرم بود و قدش ۴۸ بود الان ...

ماشاءالله قدش که خوبه

بله مریضی بچه رو زود ضعیف میکنه 

مولتی ویتامینشم بهش بده که اشتهاش باز بشه