2777
2789
عنوان

بابای جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 20 پست
خخخخ 

😉

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گربه اتو بزار خونه برو مگه میشه گربه رو ببری محل عزا

گریه گربه نه اشتباه نوشتم

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
گربه اتو بزار خونه برو مگه میشه گربه رو ببری محل عزا

لنتی خخخخخخ🤣🤣🤣وای قش کردم‌

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
گریه گربه نه اشتباه نوشتم

لازم نیست گریه کنی ادا هم در بیاری مشخصه عادی باش مگه حتما باید گریه کنی ابراز همدردی کن بغلش کن بهش تسلیت بگو اگه امکانش هست کنارش بشین سعی کنی بهش آرامش بدی راهنماییش کنی توکل به خدا کنه و این که هیچ کس با مرگ نمیمیره فقط ازین دنیا خارج میشه تا زندگی جدید شروع کنه اگه میتونی دستشو بگیر اگه حالش خیلی بده کنارش بشین همون طور که نشستین با دستت کمرشو آروم ماساژ بده 

🤍
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز